Komad obuće za kojim svi luduju H&M-ov je bestseler u 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.01.2023.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Jedan jako cool i funckionalan komad obuće zasjenio je sve druge komade i probio se na tron liste bestslera u H&M-u u 2023. godini

Što se najviše kupuje u 2023. godini? Iako siječanj nije baš neki poticajan mjesec, 'refresh' garderobe iz više razloga može biti dobra stvar. Ako ništa drugo, dobro odabran novitet malo će nam popraviti raspoloženje, ali i naše kombinacije učiniti zanimljivijim u iščekivanju proljeća. Usto, dobro će doći i u borbi protiv zimskih (ne)prilika.
Jedan takav komad obuće zasjenio je baš sve druge komade u H&M-u probivši se na sami vrh liste bestselera u trgovinama ovog popularnog švedskog brenda u siječnju 2023. godine. I ne, nije riječ o klasičnim čizmama. A nije riječ ni o (klasičnim) tenisicama. Ovo je nešto između, i možda baš zato je tako privlačno i zanimljivo.
U H&M-u se, dakle, ništa tako dobro ne prodaje kao ove visoke tenisice u stilu čizmica. Dobro izgledaju, idu sa svim drugim kombinacijama, a i djeluju poprilično toplo i spremno za sve izazove zime. U znaku su debljeg potplata s uzorkom, stižu u nepogrešivom crnom izdanju, a koštaju 34,99 eura.

H&M

H&M

Za kraj nam slobodno recite sviđaju li se i vama!

VIŠE O TEMAMAtenisiceH&M. visoke tenisiceženska obuća
Povezano