Kolinda Grabar-Kitarović zasjala u prekrasnoj crvenoj haljini

Piše: CroModa, Foto: Martina Cvek
Objavljeno 25.04.2017.

287

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović obišla je najstariju kliničku ustanovu na našim prostorima - Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice

Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice obilježio je 70. obljetnicu rada rodilišta, 45. obljetnicu organizirane nastave iz porodništva i ginekologije za studente dentalne medicine te 10. obljetnicu medicinski pomognute oplodnje. Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović u društvu ravnatelja KBC Sestre milosrdnice prof.dr.sc. Maria Zovaka i predstojnika Klinike za ženske bolesti i porodništvo prof.dr.sc. Krunoslava Kune obišla je najstariju kliničku ustanovu na našim prostorima, te iskazala ponos i zadovoljstvo zavidnim postignućima ovog Kliničkog bolničkog centra.
"Danas je Klinika za ženske bolesti i porodništvo stručna ustanova s više od 3000 pororda, oko 1600 velikih operacija i više od 2000 malih zahvata. Učinili smo, sve da zaslužimo prestižni naziv Rodilište prijatelj djece što smo i postigli!" - izjavio je ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice, prof.dr.sc. Mario Zovak te dodao: "Zavod za humanu reprodukciju svake godine od osnivanja, povećava broj postupaka pomognute oplodnje i sada se godišnje učini preko 800 postupaka s uspješnošću koja je usporediva sa svim relevantnim svjetskim centrima za humanu reprodukciju!"
Više u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAKolinda Grabar-Kitarovićcrvene haljinecrvena boja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se