Kolekcija Cabana x Zara Home vrvi boemskim komadima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.03.2023.

0

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Zara Home predstavlja novu kolekciju za blagavaonice u suradnji s Cabanom, kultnim milanskim časopisom za interijere i markom kućnih potrepština

Kolekcija Cabana x Zara Home sa živopisnim stolnjacima s uzorkom, šarenim staklenim posuđem i posuđem ukrašenim šarmantnim cvjetnim motivima savršena je za slojevitost, kombiniranje i usklađivanje. Svaki pažljivo dizajniran komad odražava elegantan, boemski duh Cabane.

Cabana x Zara Home

Cabana x Zara Home

Nadahnuta dalekim zemljama i ukrasnim blagom koje krasi stranice Cabana Magazinea, kolekcija dočarava radost putovanja, duh avanture i otkrivanje kulture.

Zara Home

Zara Home

Odaje počast izgubljenim i starim tradicijama sa svojim šarenim detaljima i upečatljivim vezovima te slavi oboje, uzbuđenje oko putovanja i utočište doma, a svaki komad je kreiran kako bi dočarao zadovoljstvo i zabavu sakupljanja.

Cabana x Zara Home

Cabana x Zara Home

Kolekcija je fotografirana u izvanrednom okruženju Ville Ronche - vile iz 17. stoljeća u blizini Venecije, koju je dizajnirao vizionarski talijanski scenograf Renzo Mongiardino.

Foto: Zara Home

Foto: Zara Home

Cabana je globalni lifestyle brand, omiljen zbog svog kolekcionarskog časopisa koji se objavljuje svakog proljeća i jeseni - i elegantnih, veselih kućnih potrepština inspiriranih veličanstvenim pričama o putovanjima i pričama o kolekcionarstvu.

Cabana x Zara Home

Cabana x Zara Home

Osnovan 2014. od strane glavne urednice Martine Mondadori, kreativnog direktora Christopha Radla i izdavača Gianluce Reine, časopis Cabana vrlo brzo je osvojio svijet luksuznog izdavaštva i nastavlja nadahnjivati globalnu zajednicu ljubitelja dizajna i putovanja.

Kolekcija je dostupna od 22. ožujka na www.zarahome.com i u odabranim trgovinama.


VIŠE O TEMAMAnamještajuređenje domaZara HomeCabanaposuđestolnjaciCabana Magazine
Povezano