Kofer. predstavlja novitete za božićnu sezonu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.12.2022.

0

Foto: Kofer.

Foto: Kofer.

Omiljena zagrebačka destinacija za kupovinu originalnih božićnih poklona, dućan kofer. na adresi Mesnička 6 ovog tjedna slavi svoj prvi rođendan

Od prošlogodišnjeg preseljenja na novu adresu u jeku blagdanske sezone, kofer. je punio svoje police novim proizvodima, pa tako, uz već dobro poznate kofer. gin boxeve i kuglice s ginom, sada kod nas možete pronaći i poklon pakete s vinom, ali i čokolade s kofer. potpisom koji su novi, najslađi dodatak našoj ponudi.

U prigodno uređenom dućanu božićni shopping prolazi bez hektike jer tijekom kupovine imate priliku uživati u nekom od prirodnih kofer. čajeva ili, pak, toplom punču s ginom, a svi su pokloni već složeni i zapakirani - sve što morate napraviti je staviti ih ispod bora.

Dostupno je šest različitih okusa mliječne, crne, bijele i karamel čokolade, a mogu se kupiti u manjoj i većoj verziji. "Karamel na slano" je gold-bijela čokolada s okusom karamele i sušenim limunom, ružinim laticama i soli, "Napokon bijela" ističe se dodatkom malina i ružinih latica, dok je "Mišancija" tamna čokolada s komadićima naranče i laticama crvene ruže. "Poškabrljanu" će voljeti ljubitelji mliječne čokolade i ušećerenih badema, "Slatko se ljuti" obožavatelji čili papričica koje se, s višnjom, nalaze u ovoj tamnoj čokoladi, dok je "Pala s kruške" tamna čokolada s komadićima i kriškama kruške.

Kofer.

Kofer.

Čokolade su dostupne za kupnju u sklopu poklon paketa s vinima, ali i pojedinačno pa čine slatku sitnicu za dodati uz poklon. Tu su i druge sitnice za “ubaciti uz poklon” poput wine stoppera, jiggera i žlice za koktel, mini kuglice sa začinom i drugih.

Foto: Kofer.

Foto: Kofer.

Osim bogatog odabira hrvatskih i svjetskih ginova, na kofer. policama nalaze se i prirodni čajevi, ručno rađene keramičke šalice te svijeće od sojinog voska s drvenim fitiljem. Naše keramičke šalice su u varijantama s ili bez ručke, a pospremili smo ih i u kofer. Tea box i kofer. Spa box koji će biti idealni darovi za one koji se trebaju opustiti nakon užurbane blagdanske sezone. Novitet i kofer. Pet box - poklon za one koji obožavaju svoje kućne ljubimce koji se sastoji od ručno rađene keramičke posude, domaćih keksića i igračke za pse ili mačke.

Kofer.

Kofer.

"Pozivamo vas da nam se pridružite na obilježavaju 1. rođendana Mesničke u srijedu 14.12. u 18 sati uz pjenušac i dobru atmosferu te priliku da obavite kupovinu poklona za najbliže s posebnim popustom od 14 posto na sav asortiman", kažu iz dućana kofer.


VIŠE O TEMAMAKoferšoping u ZagrebuBožić
Povezano