Ključni komadi iz kolekcije Simone Rocha x H&M

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.02.2021.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Lookbook Simone Rocha x H&M sadrži dinamična nova lica uz modele koji su postali dio Rochine zajednice, a koji se redovito pojavljuju ma njenim modnim revijama

Premijerno su otkriveni prvi komadi iz kolekcije Simone Rocha x H&M! Kolekcija je spoj desetljeća dizajna Rochine senzibilnosti i potpisa. Priznanje Irskoj, Hong Kongu, teksturi, obliku, taktilnosti, povijesti, obitelji, intimnosti i radosti.
"Nadam se da će komadi iz ove kolekcije biti nošeni i čuvani godinama. Svi su bili kreirani idejama i nadahnućima koji su oblikovali mene i moj brend tijekom posljednjih 10 godina, i tako sam uzbuđena kad ih vidim nošene i stilizirane na nove načine", kaže Simone Rocha.
Simone Rocha x H&M

Simone Rocha x H&M

"Simone ima tako jedinstvenu i posebnu estetiku. Iz sezonu u sezonu, ona definira svoj identitet. Ovo se čini kao savršena kolekcija za ovo vrijeme; dinamičan prijedlog dizajnerice s tako jasnim osjećajem tko je ona i što želi reći. To je vesela kolekcija koja će, nadam se, pružiti svima nadahnuće", izjavila je Ann-Sofie Johansson iz H&M-a.

Foto: H&M

Foto: H&M

Lookbook Simone Rocha x H&M sadrži dinamična nova lica uz modele koji su postali dio Rochine zajednice, a koji se redovito pojavljuju ma njenim modnim revijama; Jess Maybury, Bimpe, Jan Baiboon, Tess McMillan, Aramish Mangi, Jeremiah Berko Fordjour i Jethro Sapon. U Londonu ih je fotografirao Ben Toms, a styling potpisuje Robbie Spencer.

Simone Rocha x H&M

Simone Rocha x H&M

Kolekcija Simone Rocha x H&M dosutupna je od 11. ožujka na hm.com.

VIŠE O TEMAMASimone RochaH&M
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se