KLISAB najavio svoju drugu samostalnu reviju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.09.2023.

0

Foto:  Aleksandar Selak

Foto: Aleksandar Selak

U novoj jesenskoj kolekciji nazvanoj 'Nikada nećemo imati Pariz', KLISAB prisvaja neočekivane dizajnerske elemente, a predstavit će ju na drugoj samostalnoj reviji 28. rujna u Zagrebu

KLISAB, nezaobilazni domaći prêt-à-porter brand, novu sezonu otvara s drugom samostalnom revijom. U četvrtak 28. rujna predstavit će sedmu jesensku kolekciju, a s njezinim naslovom "Nikada nećemo imati Pariz" dizajneri naznačuju ironičan odnos prema sentimentalnosti, kiču i klišejima koje su uzeli i izrazili kroz nove modele.

Iskorak je to u estetskoj paradigmi brenda, za KLISAB inače prepoznatljivog minimalizma i semantičke otvorenosti. U ovoj kolekciji dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić prisvojili su ne samo teatralan stav, već i za KLISAB neočekivane elemente poput perlica, volana ili čipke, upustili su se u njihovo istraživanje, da bi od estetike suprotne vlastitom rukopisu kreirali odjeću kakvu sve šira KLISAB publika prepoznaje i voli. Novost u kolekciji je i nakit dizajniran u suradnji s brandom Mammii.

KLISAB

KLISAB

Novu reviju najavljuju vizualima koji interpretiraju tematsku okosnicu i eklektičnost nove kolekcije, a snimljeni su u suradnji s partnerom projekta, automobilskim brandom Lexus.

Foto:  Aleksandar Selak

Foto: Aleksandar Selak

Produkcija vizuala rad je Nikole Bebana, fotografije potpisuje Aleksandar Selak, a grafičko oblikovanje Hana Matić. Stilist kose je Ante Pažanin koristeći Keune Haircosmetics, MUA je rad Sonje Kvesić za Estée Lauder, model Luna Valas i asistentica produkcije je Petra Prša.


VIŠE O TEMAMAKlisabTomislav KliškinićMarko Šabarićhrvatska modamodne revije
Povezano