KLISAB lansirao kolekciju Fallfallfive

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.09.2021.

0

Foto: Jakov Baričić

Foto: Jakov Baričić

KLISAB, višestruko nagrađivani modni brend, predstavlja Fallfallfive, kolekciju koja, iako jesenska, ima velik broj višesezonskih komada

22 total looka nove kolekcije ostvaruju temperamentan dizajnerski potpis, senzibilitet prepoznatljiv za KLISAB, s odmakom od trendovskih značajki.
Fokus kolekcije su baloneri koji su bili misao vodilja i u dizajniranju jakni, kao i modela suknje na preklop. U Fallfallfive izdvajaju se još sakoi u prepoznatljivoj silueti naglašenih ramena i s različitim varijacijama forme u predjelu struka. A uz majstorsku konstrukciju ključnih komada garderobe, novoj kolekciji KLISAB razvija dalje dizajn tekstila. Uz prepoznatljivu patchwork tehniku, tekstil je ručno oslikavan slobodnim potezima kista preko cijele plohe odjevnog predmeta ili kontroliranim potezima ocrtavajući njegove konture. Uz ručno oslikavanje, još jedan postupak oblikovanja tekstila čini modele iz Fallfallfive unikatnima. Sako i baloner bijele boje dorađeni su šarenim koncima po cijeloj osnovi, novi dekorativni postupak koji stvara apstraktne i nekontrolirane forme. Motiv konaca razveden je u kolekciji i na završnoj obradi po kojoj konci slobodno vise, često u kontrastnoj boji, dajući dizajnu doživljaj lakoće i dinamike.
Fallfallfive donosi i novi model popularnih KLISAB torbi. Pillow bag naziva Tvoja, predimenzionirane XL veličine, mekane forme i s prepoznatljivim ušicima na osnovi, kreirana je u crnoj i bijeloj boji s kontrastno oslikanim konturama. Kožnati modeli ručno su oslikani slobodnim potezima po cijeloj osnovi ili samo naglašavajući konture, uz sezonski redizajn ručki.

Klisab Fallfallfive

Klisab Fallfallfive

KLISAB Fallfallfive kolekcija je nadograđene i prepoznatljive estetike brenda koja donosi transsezonske komade izražene praktičnosti za svakodnevnu uporabu, a  kroz temperamentan karakter dizajna odražava nesmiljenost ovog vremena, nudeći istodobno aktualnu i svevremensku viziju lijepog u modi.

Foto: Jakov Baričić

Foto: Jakov Baričić

Fotografiju vizuala potpisuje Jakov Baričić, produkciju Nikola Beban, Ante Pažanin za Alfaparf Milano stilizirao je kosu, Saša Joković za Esteé Lauder autor je šminke, Ana Nikačević stylinga, Hana Matić bila je asistentica produkcije, a modeli su iz agencije Legion models.

VIŠE O TEMAMAKlisabkaputiženski kaputi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se