Klasičan nakit kao 'točka na i' svakom ljetnom outfitu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.04.2018.

0

Metropolis | Foto: Zlatarna Celje

Metropolis | Foto: Zlatarna Celje

Bez obzira na stil odijevanja, klasičan nakit je ono što bi svaka žena trebala imati u svojoj kolekciji nakita. Evo što nam je pripremila Zlatarna Celje.

Modni trendovi dolaze i prolaze, a nakit Zlatarne Celje sa svojom besprijekornom elegancijom ostaje zauvijek. Bez obzira na stil odijevanja, klasičan nakit je ono što bi svaka žena trebala imati u svojoj kolekciji nakita.
Imperial Mini by Zlatarna Celje

Imperial Mini by Zlatarna Celje

Prsten Metropolis jedan je od vječnih komada nakita, izrađen od bijelog zlata, ali ono što ga čini posebnim su raznobojni briljanti savršeno složeni u minijaturni mozaik boja i oblika. Idealan je kao poklon za posebne prigode, ali i za kombiniranje u posebnim životnim trenucima.

Imperial Mini by Zlatarna Celje

Imperial Mini by Zlatarna Celje

Kolekcija Imperial Mini donosi dašak prošlih vremena i plemićku eleganciju. Carsku kombinaciju kolekcije čine briljantne naušnice i prsten uz koje je svaki drugi komad nakita suvišan.

Kolekcija Tide

Kolekcija Tide

Biseri su uz dijamante ženini najbolji prijatelji. Bisere možete nositi i u dnevnim i u večernjim prigodama, poželjan su komad nakita bez obzira na godine i modni stil. Kolekcija Tide izrađena je od bijelog zlata, bijelih, sivih i roza riječnih bisera.

VIŠE O TEMAMAnakitZlatarna Celjeogrliceprstenjesrebrni nakit
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se