Kim Kardashian pokazala adute u bikiniju, Instač planuo u sekundi!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 31.08.2017.

2


It's really hot today

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Kim Kardashian u bikiniju po pravilu je svjetski događaj dana na Instagramu. Iako njeno tijelo odavno nije nepoznanica, već u prvih par minuta sijevnulo je nekoliko stotina tisuća lajkova.


Nakon što je (uz pomoć tima stilista i svih mogućih kreativaca) pokazala moć transformacije na naslovnici novog magazina Interview, na kojoj se našla u ulozi legendarne Jackie Kennedy, Kim Kardashian se vratila onim sebi malo svojstvenijim izdanjima. Najbolje se osjeća i najbolje djeluje na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, gdje spada u red onih stvarno rijetkih superzvijezda koje na kontu imaju više od nevjerojatnih 100 milijuna followera (preciznije - 102 milijuna, točno koliko i Taylor Swift, ali i dalje 20-ak milijuna manje nego nedostižna slatkica Selena Gomez). A tolikim ljudima s vremena na vrijeme treba pružiti nešto konkretno...

Upravo to danas je uradila i Kim. Njeno izležavanje na plaži već u prvih par sekundi od objavljivanja brojkama je potuklo ozbiljne svjetske događaje, a u prvih deset minuta prikupilo je nekoliko tisuća komentara, redom komplimenata uz tek poneku sumnju u fotošopiranje nekih detalja.


Obline su zasjale u glamuroznom dvodijelnom kupaćem kostimu u trendovskoj nijansi, uz lirski 'caption': "Danas je stvarno vruće".


VIŠE O TEMAMAInstagramKim Kardashian
Povezano