Keune Design: Rješenje za stiliziranje svih tipova kose

Piše: Priredila: Marija Koprtla
Objavljeno 01.10.2010.

0

Antun Marić iz frizerskog salona Keune Hair Concept ekskluzivno za CroModu predstavlja najaktualnije proizvode za stiliziranje kose

Antun Marić iz frizerskog salona Keune Hair Concept ekskluzivno za CroModu predstavlja najaktualnije proizvode za stiliziranje kose

Keune

Keune

Nova  linija Keune Design ističe se prepoznatljivošću proizvoda i  pakiranja. Proizvodi koji su već poznati po svojoj kvaliteti, sada se mogu diferencirati i atraktivnijim dizajnom. Dizajn proizvoda osmišljen je i prilagođen profesionalnoj, salonskoj, ali isto tako i  upotrebi kod kuće.

Keune Design linija nudi rješenje za stiliziranje svih tipova kose. Koristeći proizvode iz ove linije kreiranje stilova prava je zabava! Zanimljiva kombinacija mirisa i tekstura, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Svi proizvodi iz  Keune Design linije blagi su i njeguju kosu. Npr. Brillant Gloss Spray jedan je od najučinkovitijih, a istovremeno i najlaganijih sprejeva za sjaj kose na tržištu. Proizvod je moguće koristiti za sve tipove kose, pa i one najtanje. Na skali od 1 do 10, ovaj proizvod karakterizira faktor učvršćenja 1 (vrlo malo), a faktor sjaja 10 (visoki sjaj).

Keune Design

Keune Design

Ukoliko želite "izravnati" vašu kosu, krema Straight Cream pomaže ravnanju tijekom stiliziranja bilo kojeg tipa kose. Također nježno učvršćuje i daje kosi prirodan sjaj. Faktor učvršćenja 5, a faktor  sjaja 7. Defrizz Serum zaglađuje kosu, te trenutno uklanja "frizzy" efekt, a da pri tome na otežava kosu. Ovaj proizvod vrlo blago učvršćuje kosu (faktor 1), dajući joj pri tome besprijekoran sjaj (faktor 7).

Keune Design proizvodi sadrže blagotvorne sastojke: ekstrakte, prirodna i organska ulja te proteine. Ovi sastojci poboljšavaju učinkovitost proizvoda, te su idealni za svakodnevnu uptrebu. Ukoliko se učestalo koriste poboljšavaju opće stanje kose i vlasišta.

Keune Design

Keune Design

U potrazi ste za svježim i prirodnim izgledom kose? Molding Paste je idealna proizvod za modeliranje kratke i poluduge kose s dugotrajnim učvršćenjem (faktor učvršćenja 6). Prikladan ja za kreiranje "funky" i "edgy" modernih/otkačenih stilova frizura s mat efektom.

Keune Design linija nudi proizvode koje ćete odmah zavoljeti! Zamislite prirodne tkanine, razbarušene uvojke... Volumen!

Keune Design

Keune Design

Dodatnog volumena nikada dosta. Za kreiranje dodatnog volumena i teksture, u ponudi su 2 nova proizvoda: Salt Mist i Curl Crteam. Salt Mist je proizvod za poboljšanje teksture vaše kose. Dodatno učvršćuje kosu s blagim mat efektom. Faktor učvršćenja je 6. Budući da je s blagim mat efektom, faktor sjaja je 2. Idealna za aktivaciju kovrča je krema Curl Cream. Kosi će dati prirodan izgled uz umjereno učvršćenje (faktor učvršćenja 2, faktor sjaja 5).

Keune Design

Keune Design

U ponudi su četiri nova laka za kosu s različitim jačinama učvršćenja i sjaja. Izuzetno su otporni na utjecaj vlage, te se ne talože na kosi. Posebno je zanimljiv Graphic brzosušeći lak za kosu bez potisnog plina s jakim faktorom učvršćenja koji dolazi i u  pakiranju od 1 litre.

Keune Design

Keune Design

Zamislite mrak, odjednom jaka svjetlost obasja kosu. Vidljiva je stroga linija koju čini kosa. Keune Design prati tu liniju i oslobađa kreativnost pri kreiranju stilova i tekstura. Keune Design je kompletan koncept koji se ističe kroz visoko kvalitetne proizvode za profesionalnu njegu kose.

Keune Design

Keune Design

Sva pitanja vezana uz make-up možete poslati vizažistici Mariji Koprtli na adresu marija.koprtla@cromoda.com


Knjiga Lice u ogledalu autorice Marije Koprtle namijenjena je korisnicima dekorativne kozmetike, ženama koje žele saznati nešto više o umijeću šminkanja te osobama koje upravo šminkanje vide kao vlastiti poziv te vještinu koju žele istražiti. Lice u ogledalu svojevrsni je uvod u osnove make-upa koji će vam pomoći da u svakom trenutku zasjate istinskom ljepotom. Knjigu možete naručiti ovdje po cijeni od 240 kuna.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se