Kendrick Lamar i Reebok predstavljaju makeover tenisice Club C

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.01.2017.

0

Reebok Club C

Reebok Club C

Tenisice Reebok Club C od 13. su siječnja na našem tržištu dostupne samo u Not Ordinary Sneaker Storeu u Zagrebu

Nastavljajući fuziju urbane glazbe i popularnog lifestyle branda, Reebok Classic i multi-platinasti Kendrick Lamar, popularni američki reper i tekstopisac, predstavljaju sjajan makeover Club C tenisice, inspirirani snagom mladosti kroz prizmu anonimnosti i apstrakcije.

Club C jedna je od značajnijih Reebokovih franšiza koja se godinama prilagođavala teniskim terenima, podjednako kao i street styleu, zbog čega se Kendrick svojom odvažnošću i kreativnošću pokazao kao najbolji intrepretator u svom prepoznatljivom stilu. Glavnu inspiraciju za transformaciju ove teniske tenisice Kendrick je crpio iz svog zadnjeg albumu, osvrćući se na vlastito iskustvo kako bi snažnom i posve novom estetikom dao  poseban stil ovoj klasičnoj tenisici.

Želeći potaknuti ljude na dublje promišljanje o vlastitoj kreativnosti, komentirajući vlastiti stil, izjavio je kako je sada važnije nego ikada da individualci djeluju kao jedan. Ove tenisice predstavljaju apel za jedinstvo, motivirajući ljude na dublje razmišljanje i traganje skrivenih poruka. Makeover je jasno vidljiv u teksturi ispranog trapera i male pete, a bijeli i crni uzorci daju im misteriozan look. Crvena boja i uzorak đona simboliziraju snagu i strast koji se jasno čuju u njegovim pjesmama. Unutrašnjost jezika predstavlja skrivenu svrhu brenda koja potiče ljude na nove izazove, a istaknuta slova “k” i “o” simboliziraju Kendrickov nadimak “KDot”.

Model je dostupan od 13. siječnja samo u Not Ordinary Sneaker Storeu u Zagrebu, Tkalčićeva 4. po cijeni od 849 kuna.
VIŠE O TEMAMANot Ordinary Sneaker StoreReeboktenisiceReebok ClassicKendrick Lamar
Povezano