Kaubojske čizme su jesenski 'must', a ovo su Zarini aduti!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 21.08.2018.

10

Kaubojske čizm(ic)e za jesen 2018.

Kaubojske čizm(ic)e za jesen 2018.

Kaubojske čizme i čizmice za jesen 2018. začinjene su životinjskim uzorkom, efektom zmijske kože, izvezenim detaljima i motivima te metalnim obručima i remenčićima

Foto: Zara

Foto: Zara

Priču započinjemo crnim kaubojskim kožnim čizmama s visokom sarom te s reljefnim uzorkom zmijske kože na gornjem dijelu, šiljastim vrhom i kosom potpeticom. Ovo je jedan od udarnih modela iz Zarine kolekcije za jesen/zimu 20178/2019. i za njega ćete morati izdvojiti 1.199,90 kuna.
Zara najavljuje kaubojsku jesen

Zara najavljuje kaubojsku jesen

Animal print će biti jedan od najvećih hitova i u novoj sezoni, a Zara kožnim čizmicama s potpeticom povezuje dva velika jesenska hita - životinjski uzorak i kaubojski stil. Za ove čizmice s blok potpeticom srednje visine treba izdvojiti 799,90 kuna.
Foto: Zara

Foto: Zara

Crvena boja, posebno one njene tamnije nijanse koje gravitiraju boji vina, obilježit će prvi dio jesensko-zimske sezone, tako da ni kaubojska priča o obući ne može proći bez simbola strasti. Ove izvezene crvene kaubojske kožne čizmice dostupne su u Zarinim trgovinama po cijeni od 799,90 kn.

Kaubojske čizmice kao jesenski hit

Kaubojske čizmice kao jesenski hit

Za kraj jedan zanimljiv spoj kaubojskog stila i rokerskih elemenata. Crne kožne čizmice začinjene remenčićima sa strane s metalnim obručem u Zari vas čekaju po cijeni od 699,90 kuna.

VIŠE O TEMAMAčizmeZarakaubojske čizmegležnjačečizmicekaubojske čizmiceženska obućacipele
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se