Kate Upton otvorila dušu: 'Zahvalna sam hejterima, a evo i zašto'

Piše: A.A., Zagreb, New York
Objavljeno 22.02.2017.

0

Kate Upton | Foto: Instagram

Kate Upton | Foto: Instagram

Kate Upton smatra kako su 'hejteri' sastavni dio svakog uspjeha. Negativni komentari nekad su joj teško padali, danas se zna nositi s njima.

Prekrasna Amerikanka Kate Upton već godinama izaziva oprečne reakcije javnosti, najveći dio je oduševljen njenom pojavom, no negativni, katkad je otrovni komentari nisu rijetkost. Sophia Neophitou, urednica i osnivačica britanskog modnog magazina 10, svojevremeno je za Kate izjavila da izgleda "izgleda jeftino, kao žena nogometaša", a jedna marginalna internetska stranica prije par godina ju je žestoko izvrijeđala, nazvavši je "debelom, masnom, lijenom i slaninastom". Anonimni komentari na društvenim mrežama znaju biti i kudikamo gori od ovih prethodno navedenih, ali Kate je naučila kako se nositi s njima.

"Prvu naslovnicu dobila sam kao 19-godišnjakinja, a odmah nakon toga uslijedili su odvratni komentari vezani uz moje tijel, tjednima se raspravljalo o tome jesam li debela ili ne. Doživjela sam veliki trenutak u karijeri, a oni su ga jednostavno uništili komentarima. No, promatrajući s ove vremenske distance, moram se zahvaliti ljudima koji su sudjelovali u tome jer me sva ta negativna propaganda naučila nekim stvarima", izjavila je Kate Upton za People.


Godine provedene na sceni, na naslovnicama velikih magazina, naučile su je kako se nositi s "hejterima". "Ako nemaš 'hejtere', onda vjerojatno nisi uspješan. Oni me napadaju jer se osjećaju nesigurno. Zadovoljna sam svojim tijelom i to samopouzdanje može inspirirati mnoge žene da zavole same sebe, onakve kakve jesu", dodala je Upton.


VIŠE O TEMAMAKate Upton
Povezano