Kate Moss po četrdeseti put na naslovnici britanskog Voguea

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 02.04.2019.

1

Kate Moss na naslovnici svibanjskog izdanja britanskog Voguea | Foto: Inez & Vinoodh

Kate Moss na naslovnici svibanjskog izdanja britanskog Voguea | Foto: Inez & Vinoodh

Kada Kate Moss završi na naslovnici britanskog Voguea, onda to nije nikakva posebna vijest, ali kada to uradi po nevjerojatni ČETRDESETI PUT u karijeri, onda to definitivno zaslužuje par riječi

Kate Moss je nedavno proslavila svoj 45. rođendan, ali i dalje je daleko od modnog umirovljenja. Dapače! Jedna od najvećih ikona u svijetu modelinga, nestašna djevojka koja je 'otkrivena' još daleke 1988. kao 14-godišnjakinja, legenda koja je obilježila i modu 20. i modu 21. stoljeća, svoj je ionako debeli konto covera i kampanja podebljala još jednom naslovnicom britanskog Voguea. I to samo po sebi ne bi bilo neka posebna vijest da to nije uradila po nevjerojatni ČETRDESETI PUT u karijeri.

Kate Moss  Foto: Mikael Jansson

Kate Moss Foto: Mikael Jansson

Na jubilarnoj naslovnici izdanja Voguea koje ne možemo zamisliti bez nje Kate nosi glamuroznu Chanelovu kreaciju, a za cover su se pobrinuli renomirani Nizozemci, glasoviti modni dvojac u sastavu Inez & Vinoodh.

Kate Moss | Foto: Jamie Hawkesworth

Kate Moss | Foto: Jamie Hawkesworth

Uz udarnu naslovnicu, na kojoj je pozirala u Chanelu, Kate je za svibanjsko izdanje Voguea snimila i dva popratna covera. Na jednom od njih nosi Guccijev šešir (fotografiju potpisuje Mikael Jansson), dok je na onoj drugoj kao od majke rođena (za fotografiju se pobrinuo Jamie Hawkesworth).

VIŠE O TEMAMAInez & Vinoodhmodni magaziniKate MossVogue
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se