Karizmatična soul zvijezda Sharon Kovacs uskoro u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.02.2020.

0

Sharon Kovacs

Sharon Kovacs

Kovacs, pjevačica specifičnog glasa, kantautorica i žena magične karizme, slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey

Sharon Kovacs, karizmatična soul kantautorica koja je Europu i ostatak svijeta osvojila besprijekornom talentom, 11. ožujka 2020. gostuje u zagrebačkoj Tvornici kulture. Taj je koncert ujedno i prvi koncert proljetne sezone Musicology Barcafe Sessionsa 2020. godine.
Kovacs, pjevačica specifičnog glasa, kantautorica i žena magične karizme, slovi za nasljednicu Amy Winehouse, Elle Fitzgerald i Lane Del Rey. Musicology Barcafe Sessions Kovacs će ekskluzivno ugostiti u Zagrebu, Beogradu i Ljubljani, svojim standardnim destinacijama gdje, kao i uvijek, promoviraju posebno birane glazbene umjetnike.
Ova Nizozemka s berlinskom adresom i glazbom koja svira u svakom kutku planete, Zagrebu će predstaviti svoja dva albuma i zarezati dušu i srce svih posjetitelja. Nahranit će svojim glasom i tekstovima, na jedan dan utopit će nas vrtuljak emocija, a pritom nas i razveseliti svojom dječačkom razgranošću.


VIŠE O TEMAMAkoncerti u ZagrebuSharon KovacsTvornica kulture
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se