Karipska avantura Behati Prinsloo u kampanji Tommy Hilfigera

Piše: CroModa, New York, Zagreb
Objavljeno 23.02.2016.

0

Tommy Hilfiger najavljuje početak nove sezone inspirativnom kampanjom 'Wish You Were Here', snimljenom na prekrasnom otočju Sveti Vincent i Grenadini

Kampanja slavi opušteni karipski lifestyle koji odgovara jedinstvenom stilskom potpisu Tommy Hilfigera. Tirkizno more i bijele pješčane plaže savršeno zaokružuju opušteni stil kampanje.

Behati Prinsloo, po treći puta brand ambasadorica, i njezini prijatelji brodolomci izgledaju fantastično dok uživaju na plaži. Istražujući na kopnu ili pokoravajući valove, ona je pustolovka, spremna napisati vlastite avanture i povesti prijatelje u potjeru za dobrim životom.

Casual stil otoka spaja se sa sportskim komadima u jedinstvenom twistu. Mornarski plava, crvena i bijela kombiniraju se s floralnim printevima u softisticiranim, ali opuštenim komadima – poput pletenine i haljina s prugicama boje slatkiša, prozirnih majici, blejzera i košulja u kombinaciji s divljim floranim printevima. Miješaju se nautički i tropski utjecaji s dodirom osunčanih boja i sportskih detalja.

Fotografija Craiga McDeana, styling Karla Tempera i kreativna direkcija Treya Lairda pobrinuli su se da “Wish You Were Here” obuhvati svaki detalj vizualnog identiteta Tommy Hilfigera – drskost, zaigranost i beskrajnu doza “coola”. Kampanja izražava i predanost branda daljnjem globalnom širenju ženskog dijela asortimana.


VIŠE O TEMAMATommy HilfigerBehati PrinslooCraig McDeanKarl Temper
Povezano