Karat Jewelry ima novu kolekciju nakita

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.12.2021.

0

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Raskošna kolekcija sastoji se od sedam modela bisernih ogrlica, četiri modela bisernih naušnica, narukvica i prstenja, napravljenih ručnim radom s biserima premium kvalitete

Cool, edgy, raskošna, jedinstvena, ženstvena i sexy - to je najbolji opis nove kolekcije domaćeg brenda nakita Karat Jewelry. S biserima u glavnoj ulozi, kolekcija je dobila i znakovito ime - 'Edgy Pearls Rendez-Vous'.

"Kolekcija je nastala u želji da kreiramo neobičan spoj: klasični biserni nakit s modernim stavom, nosiv u svim prilikama." – ističe dizajnerica brenda Rene Krasnić Velicki.

Zaštitno lice kampanje i ovoga puta utjelovila je radijska voditeljica Ivana Mišerić, koja uz zajedničke epitete koje dijeli s kolekcijom, sjajno predstavlja 'Edgy Pearls Rendez-Vous' djevojku.

Ivana Mišerić za Karat

Ivana Mišerić za Karat

Raskošna kolekcija sastoji se od sedam modela bisernih ogrlica, četiri modela bisernih naušnica, narukvica i prstenja, napravljenih ručnim radom s biserima premium kvalitete. Ekskluzivan dizajnerski nakit dostupan je u srebru, 18k pozlati, rose gold pozlati te žutom i bijelom zlatu. Ogrlice, naušnice, narukvice i prstenje se mogu stilizirati kako na glamuroznu haljinu, tako i na obični t-shirt i traperice, dok se naušnice mogu nositi individualno ili slagati u popularni 'ear candy'.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Kolekcija je napravljena u 'mix and match' stilu u kojem se slaže jedinstvena kombinacija koja najbolje odražava svaku osobnost.

VIŠE O TEMAMAIvana MišerićnakitKarat jewelrynaušnicenarukviceprstenje
Povezano