Kaputić iz Manga + šuze iz Stradivariusa = LOOK ZA 10!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 22.03.2019.

343

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Tjedan iza nas ponudio nam je toliko dobrih stylinga da je gotovo nemoguće odabrati samo jedan najbolji. Kako god, ovo je jedna od kombinacija koje zaslužuju par riječi!

Konačno smo i službeno, kalendarski zakoračili u proljeće, a ugodne temperature koje nas prate još od polovice veljače išle su u prilog ranom otkrivanju svih trendova za novu sezonu. Proljetni spektakl tako se na špici nastavio i prošle subote, bilo je toliko dobrih kombinacija da je gotovo pa nemoguće pošteno odabrati samo jednu najbolju. No, kako god postavimo stvari, ovaj styling zaslužuje mjesto u krugu odabranih.
Ova elegantna Zagrepčanka osvojila vas je svojim profinjenim proljetnim stylingom baziranom na vječnoj crnoj boji, koja je 'podignuta' trendovskim crno-bijelim kaputićem s potpisom Manga, ali i vrlo zanimljivim gležnjačama na srednje nisku petu, koje su dostupne u Stradivariusu.


Styling je odlično prošao i na našem Instagramu, ali završnu riječ ipak prepuštamo vama. Pogodak ili promašaj?

VIŠE O TEMAMAMangokaputistreet stylešpicaStradivarius
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se