Kaput sezone čeka vas u Reservedu, zasjenio je sve druge komade

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 30.12.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Prvo mjesto liste najprodavanijih komada u trgovinama modne kuće Reserved preuzeo je jedan efektan dugi kaput s kapuljačom, i to u hit nijansi zelene boje

Pred nama je 2024. godina, vrijeme je za nove početke, ali i za novu modnu energiju! Pa iako se čini da je zimski dio godine mnogima već pomalo dosadio, zima je zapravo tek počela. Kalendarski. A klimatološki bi tek trebala početi. Prve dane nadolazeće godine, koji sa sobom nose i laganu postblagdansku depresiju, možete iskoristiti za 'refresh' garderobe, a lov na novi kaput nije loša ideja.

Jedan hit model detektirali smo na policama modne kuće Reserved, gdje je zasjenio baš sve druge komade iz aktualne kolekcije probivši se na prvo mjesto liste bestselera. Mnogima je, dakle, neodoljiv, a evo i zašto.

Reserved

Reserved

Dugi kaput s kapuljačom stiže u hit 'čeličnoj' nijansi zelene boje, u znaku je jednostavnog kroja, a izrađen je od prišivene tkanine s punjenjem. Upotpunjen je bočnim džepovima i pojasom za vezanje oko struka te termoizolacijom s unutrašnje strane.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Cijena ovog bestselera iznosi 79,99 eura (602,88 kn).


VIŠE O TEMAMAkaputiženski kaputizelena bojaReservedkaputi s kapuljačom
Povezano