Kaput ove Zagrepčanke je tako dobar da ga morate vidjeti

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 05.02.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jedan styling s prve špice u veljači očarao je Instagram, a njegov glavni sastojak definitivno je kaput u očaravajućoj nijansi plave

Kako nam se proljeće bliži, tako na zagrebačkim ulicama boje igraju sve značajniju ulogu. Iako ovo nije bila neka strašna, goropadna, mračna zima, misli nam ipak već sad lete na novosezonske trendove. Plava je jedna od onih boja koje ćemo narednih tjedana viđati sve više, a ova zagrebačka fashionistica isfurala ju je na najbolji mogući način.
Njen styling naći će se u krugu najboljih u prvom tjednu drugog mjeseca 2020., a konkurencija - u što se možđete uvjeriti ovdje - nipošto nije zanemariva.
Čizmice su podijelile mišljenja, crne hlače kožnog sjaja su pak svojevrsno opće modno mjesto, ali je zato kaput totalni pogodak! Pokupio je niz komplimenata, mnogi bi ga rado vidjeli u svom ormaru. A ova nijansa plave je baš ono što želimo gledati na prijelazu iz zime u proljetni dio godine.


Styling je upotpunjen interesantnom kapom i nepogrešivom crnom torbicom.

Što vi kažete na kaput u ovoj boji, pogodak ili ne?

VIŠE O TEMAMAkaputišpicastreet styleZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se