'Kaput je savršen, po meni najbolji outfit ove zime'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 08.01.2019.

21

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

I dalje pišemo o lijepim stvarima, a kaput ove zagrebačke fashionistice bez sumnje zaslužuje mjesto u probranom društvu komada koji inspiriraju

I dalje neumorno lovimo intrigantne i maštovite kombinacije sa špice. Uživamo o toj misiji, presretni što pišemo o lijepim, zabavnim i ugodnim stvarima koje slave i produžuju život!
Proteklih smo tjedana vidjeli podugačak niz trendovskih kaputa svih oblika i boja, od svih postojećih materijala, a ovaj, zabilježen na subotnjoj špici koja je povezala 2018. i 2019., bar sudeći po reakcijama Instagrama, zaslužuje mjesto u kompilaciji najboljih u aktualnoj sezoni. Usklađen je sa serijom nepogrešivih crnih komada, a treba primijetiti da look podiže i njegova očaravajuća beauty dimenzija.

View this post on Instagram

📷🎬📸 #zagreb

A post shared by CroModa (@cromoda) on


Uz niz epiteta na račun kose, pažnju je privukla i modna komponenta. "Kaput je savršen, po meni najbolji outfit do sada". Dijelite li i vi to mišljenje?

VIŠE O TEMAMAkaputiZagrepčankestreet style
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se