Kandžija s bendom u petak u dvorištu Medike

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.10.2020.

0

Kandžija

Kandžija

Posljednji album 'Plafon' izdan krajem 2019. označio je Kandžijin spektakularni povratak studijskom radu s bendom Gole žene

Kandžija i vjerni prateći bend dolaze u petak, 16. listopada u dvorište Medike "porušiti plafone koje potres nije uspio". Netom prije lockdowna uspjeli su održati veliki koncert u normalnim uvjetima, a sada se konačno vraćaju pozornici, svom najprirodnijem staništu s kojeg uvijek pružaju nezaboravni provod.
Posljednji album „Plafon“ izdan krajem 2019. označio je Kandžijin spektakularni povratak studijskom radu s bendom Gole žene, a reakcije javnosti i kritike uzdigle su ga doslovno do plafona nazivajući album vrhuncem Kandžijine karijere. Specifični po spoju rapa i groovea live benda na čijem se repertoaru uvijek nađu stari hitovi poput „Nema labavo“, „Đuro“ i „Crkva“, u kombinaciji s novim uspješnicama „Seljak“ i „Državna sisa“ jedinstvena su pojava domaće scene koja se uživo ne propušta!
Ulaznice su u pretprodaji po 50 kuna, na dan koncerta i na ulazu 60 kuna. Pretprodajno mjesto: Dirty Old Shop (Tratinska 18). Broj ulaznica ograničen je na 300 komada. Prilikom kupnje ulaznice potrebno je ostaviti ime, prezime i kontakt, a evidencija se čuva 14 dana od koncerta.

Vrata se otvaraju u 19, koncert počinje u 20, a kraj koncerta je u 22 sata.

VIŠE O TEMAMAKandžijakoncerti u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se