Kakvu suknju za ljeto? Ova zagrebačka ljepotica ima odgovor

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 16.06.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sočne i intenzivne boje ovog su ljeta u prvom planu svih modnih shema, a to vrijedi i kada je riječ o odabiru suknje. Inspiracija, po starom dobrom običaju, stiže sa špice.

Ljeti obično nismo u strahu od eksperimentiranja bojama. Bijela mnogima jeste onaj vječni prvi izbor bez ozbiljne alternative, ali teško je odoljeti zovu živih, sočnih, veselih i intenzivnih boja. U igri su sve nijanse ružičaste, narančaste, zelene, plave... A to vrijedi i u kateroriji rezerviranoj za suknje!

Jedan savršen primjer stiže nam s vruće zagrebačke subotnje špice koju je 'pokorila' ljepotica u efektnoj ljetnoj midi suknji koja se savršeno uklapa u našu modnu pričicu o bojama.

Trendovsku suknju kombinirala je s jednim teškim klasikom, neuništivim bijelim tenisicama, a styling je upotpunila ležernom majicom s potpisom Replaya, koja se shemom boja odlično 'naslanja' na suknju.


Jedna od onih kombinacija koje odišu lakoćom nošenja, drugim riječima - dnevni look bez greške koji može poslužiti kao dobra inspiracija. Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankesuknje
Povezano