Kakvu odjeću izbaciti iz ormara? Donosimo 4 važna modna pravila

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 04.10.2019.

0

Ilustracija. Foto: Ikea

Ilustracija. Foto: Ikea

U ormarima volimo čuvati svašta, ali neka odjeća nema što raditi u vašoj garderobi. Evo čega se trebate riješiti kako biste stvorili prostora za nešto novo!

U vašem ormaru ne bi smjelo biti mjesta za sljedeće:

1. Prevelika ili premala odjeća

Ako ste dobili samo koji kilogram viška, a planirate smršavjeti, možete ostaviti odjeću koja vam je premala, ali u svim ostalim slučajevima - riješite je se jer ona vam samo zauzima mjesto. Ista je stvar s prevelikom odjećom. U njoj ćete izgledati deblje, baš kao i u onoj premalenoj. Uvijek nosite odjeću svoje veličine, to je obavezno za dobar stil.

2. Iznošena, stara i poderana odjeća

Nema smisla da vam iznošena odjeća zauzima mjesto u ormaru, osim ako je ne prebacite na policu za "po doma". Iznošena odjeća daje vam dojam da imate što za nositi, a onda u ključnom trenutku shvatite da ustvari nemate.

3. Nova odjeća koju nikad niste nosili

Kupili ste nešto prošle godine i još nijednom niste obukli? Poklonite nekome ili prodajte. Ako unutar godine dana niste uspjeli iskombinirati neki komad, vjerojatno ni nećete.

4. Odjeća u kojoj se ne osjećate ugodno

Ista stvar kao i sa svime ostalime, ova vam odjeća samo zauzima prostor, a jedna je od tajni dobrog stila da nosimo ono u čemu se dobro osjećamo.

VIŠE O TEMAMAmodni savjetigarderobastara odjeća
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se