Kakve trenirke nose Luka Modrić i Mateo Kovačić?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.12.2021.

0

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Kolekcija se sastoji od udobnih i mekanih trenirki, modernog oversize kroja koji podsjeća na modu 90-ih godina i dolazi u sedam različitih boja

Slavni nogometaši i naši reprezentativci Mateo Kovačić i Luka Modrić našli su se u potpuno novim izazovima. Reprezentativni dvojac okušao se u modnim vodama u ulogama ambasadora nove lunilou kolekcije trenirki inspiriranih 90-im godinama. Lunilou je hrvatski brend ekološki osviještene i održive mode, čiji su proizvodi izrađeni od isključivo organskih materijala sa GOTS certifikatom i proizvedeni u Hrvatskoj.

"Veseli nas što su Mateo i Luka ambasadori naše nove kolekcije u kojoj predstavljamo dječje, muške i unisex trenirke. Dugo smo planirali mušku kolekciju, i nakon uspjeha kojeg smo ostvarili sa kolekcijom za žene ovo se nametnuo kao logičan sljedeći poslovni korak. Kupci su prepoznali kvalitetu organskog pamuka a mi konstantno radimo na edukaciji i isticanju mnogobrojnih prednosti upravo tog materijala. Naziv kolekcije je 'Love our planet', i kroz taj slogan želimo naglasiti koliko je važno da svi brinemo o okolišu jer kroz male promjene zajedno možemo postići velike stvari. Mateo i Luka uzori su djeci diljem svijeta stoga je i njihova poruka da brinemo o onome što nosimo itekako važna", istaknula je Izabel Kovačić.

Kolekcija se sastoji od udobnih i mekanih trenirki, modernog oversize kroja koji podsjeća na modu 90-ih godina i dolazi u sedam različitih boja. Dječje veličine kreću od 1Y, odnosno veličine za jednu godinu, do veličine 12-13Y za djecu od 12 do 13 godina, a odrasle veličine od XS do XL, kako bi svatko našao odgovarajuću veličinu za sebe, neovisno o dobi.

Lunilou

Lunilou

I dok Mateo Kovačić niže sportske uspjehe, njegova supruga Izabel već šest godina uspješno vodi lunilou, u čemu joj je suprug najveća podrška.

Lunilou je počeo kao obiteljski posao, no ubrzo se proširio izvan granica Hrvatske te danas ima kupce iz cijelog svijeta.

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

"Inspiracija za našu novu kolekciju je bio sportski način života i naravno, kao i u svakoj našoj kolekciji, prednosti organskog pamuka za pojedinca i za okoliš. Mateo i Luka savršeno se uklapaju u takav način života", dodala je Izabel.

Kolekcija je dostupna u showroomu (Ilica 26) u Zagrebu.


VIŠE O TEMAMALuka ModrićMateo KovačićIzabel KovačićtrenirkeLunilou
Povezano