Kakve hlače, kakve čizmice: Oduševila je i špicu i Instagram

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 17.01.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crna od glave do pete obilježila je drugu subotnju špicu u 2023. godini, a ova kombinacija mnogima je zapela za oko, i na ulici i na Instagramu

2023. godina na na ulicama Zagreba krenula je u visokom ritmu, a Zagrepčanke su dobrim kombinacijama 'razbile' laganu postnovogodišnju monotoniju i bezvoljnost izazvanu iznenađujuće visokim temperaturama za ovo doba godine. Druga siječanjska subotnja špica donijela nam je i veliki povratak vječnih crnih komada koji su proteklih tjedana bili u drugom planu, u sjeni kaputa i jakni u svijetlim tonovima.

Crna od glave do pete izvrstan je modni recept koji će po svemu sudeći dobro kotirati u ovoj godini, a za jedan dobar styling u tom stilu, koji može poslužiti kao inspiracija ne samo za ostatak zime nego i za prvi dio proljeća, pobrinula se ova zagrebačka ljepotica.

Na pravi je način spojila četiri posebna, upečatljiva crna komada. Kratku bajkersku jaknu s efektom kože kombinirala je s trendi dolčevitom i totalno šik trapericama prošaranim blještavim detaljima u stilu bisernih perlica, a styling je zaokružila elegantnim i zavodljivim čizmicama s pomalo avangardnim potpeticama.


Originalno, smjelo i efektno! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano