Kako urediti spavaću sobu? Naš prijedlog su jarke boje!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.10.2019.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Ove sezone prestani trpjeti stvari koje ti ne odgovaraju! Pretvori spavaću sobu u bolje mjesto za buđenje uz jarke boje i još bolje ideje dizajna, sve to uz inspiraciju i nove komade iz Ikee.

Ove sezone prestani trpjeti stvari koje ti ne odgovaraju! Pretvori spavaću sobu u bolje mjesto za buđenje uz jarke boje i još bolje ideje dizajna, sve to uz inspiraciju i nove komade iz Ikee.
Ako u tvojoj spavaćoj sobi nema puno prostora na podu, novi PLATSA okvir kreveta pruža dug popis rješenja. PLATSA ne samo da objedinjuje prostor za spavanje s prilagodljivim modularnim rješenjem za odlaganje (što podrazumijeva police, ladice, elemente...) već služi i kao sobna pregrada u zajedničkom stanu ili garsonijeri.
Dodatna je prednost to što je lagan i jednostavno se sastavlja, što omogućuje prilagođavanje promjenjivim životnim situacijama.

Ideje iz Ikee

Ideje iz Ikee

Crvena metalna komoda s četiri ladice, dok iz jedne od njih visi crvena tkanina.

Vremenska je prognoza ove jeseni obojena jarkim bojama! Odluči se za osvježenje uz pametniju organizaciju i življu paletu boja.

NIKKEBY kolekcija odbija stapanje s ostatkom prostora. Namještaj za odlaganje krasi zaobljen metalni okvir jarkocrvene boje, pa će postati upadljiv detalj spavaće sobe – vratit će smirenost i red uz prostranu komodu s ladicama, ali i poslužiti kao umjetnička instalacija u ormaru ako se odlučiš za geometrijski stalak za odjeću.

Ove se sezone vraćamo korak u prošlost da bismo zakoračili prema naprijed. Tekstili vuku inspiraciju iz pozitivne snage osamdesetih i njezine palete boja: jarko crvene, roze, zelene i žute. Dodatak nekoliko ukrasnih jastuka podići će raspoloženje i osvježiti stari komad namještaja. Ako želiš najbolji efekt, dodaj KLOCKRANKA ukrasnu jastučnicu.
Dva jarko obojena ukrasna jastuka na bijelim postoljima.

Kada je riječ o suprotstavljenim uzorcima, baci pravila kroz prozor! Kombiniraj obojene KLOCKRANKA ukrasne jastuke sa STRÄVKLINT ukrasnim jastucima s ombre efektom. Izgled ćeš jednostavno uskladiti jer su obje ukrasne jastučnice izrezane od iste tkanine i ispisane na 100-postotnom pamuku s prekrasnim efektom satena.

Promijeni radni prostor u spavaćoj sobi. Dizajner Henrik Preutz dobio je zadatak poboljšanja izgleda radne lampe i osmislio elegantan novi izgled za ovaj ključan proizvod za radni stol. SVALLET lampa i dalje ispunjava posao koji od radne lampe očekuješ, no u obliku jednostavnog, elegantnog dizajna, i to tako dobro da je osvojila 2019 Red Dot nagradu.

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Ne samo da SVALLET radna lampa dobro izgleda već ima i pozitivan utjecaj na okoliš. Izrađena je od reciklirane plastike i dizajnirana tako da odlično iskoristi prostor već pri proizvodnji – sjenilo savršeno pristaje u osnovu lampe, što tanko pakiranje čini još manjim i tako pomaže pri smanjenju emisija pri prijenosu.

Prihvati trend jednoroga! Unesi pozitivno raspoloženje u spavaću sobu i probudi se u okruženju ove sanjive, višebojne navlake. PIPSTÄKRA navlaka i jastučnica ne samo da su izrađene od 100-postotnog pamuka iz održivijih izvora već se mogu okrenuti i na drugu stranu, što pruža užitak promjene boje u tirkiznu kada god to poželiš.

VIŠE O TEMAMAinterijeriIKEAspavaća sobakako urediti spavaću sobunamještaj
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se