Kako urediti i organizirati ormar: Savjeti za nju i njega

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.01.2018.

21

Foto: Tjitske Van Leeuwen-Huisman, Ikea

Foto: Tjitske Van Leeuwen-Huisman, Ikea

Dijeliš li ormar s voljenom osobom? Neovisno o spolovima, možete se organizirati na temelju potreba i rutina uz pomoć savjeta iz Ikee

"Daj dugoj odjeći više mjesta da može visjeti. Upotrijebi baršunaste vješalice za svilene i fine tkanine tako da ne bi padale ili se zgužvale. Sunčane naočale, narukvice i remenje stavi u razdjelnik tako da ih jednostavno pronađeš, a i da se ne pomiču. Torbe će zadržati svoj oblik ako ih postaviš u uspravnom položaju, savjetuje Ikea. Pokraj ormara stavi držač s kukama i tako isplaniraj odjevnu kombinaciju za sljedeći dan.
Savjet: razvrstaj ladice u skladu s koracima odijevanja."
Dizajnerica interijera: Emma Parkinson, Ikea

Dizajnerica interijera: Emma Parkinson, Ikea

Prigrli slaganje majica i vesti. Složi ih na police. Traperice postavi na izvlačnu vješalicu tako da ih možeš lako kombinirati s majicama koje se nalaze iznad njih. Plitki izvlačni umetak i razdjelnik na uredan način organiziraju dodatke. Postavi okretne kuke za prozračivanje opreme za vježbanje ili komada odjeće koje ćeš nositi ponovno prije no što ih opereš.

Savjet: mijenjaj raspored vješalica da bi vidio/la što nosiš (ali i što bi trebalo očistiti).

Autorica teksta: Marissa Frayer, Ikea

Autorica teksta: Marissa Frayer, Ikea

Isplaniraj prostor između ormara kao miran prostor, a ne kao mjesto za sudaranje. Uz ogledala nalijepljena na zid, postat će prostor za spremanje. Zidne police i nosači funkcioniraju kao personalizirani toaletni stolić na kojem ima dovoljno mjesta za šminku, nakit i druge predmete. Ispod police moguće je postaviti stolac, a rasvjeta će ti pomoći u razlikovanju boja ili pronalasku odgovarajućih završnih detalja.

VIŠE O TEMAMAmodni savjetiIkeagarderobaodlaganje odjeće
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se