Kako to izgleda kad Diesel i Durex udruže snage

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.04.2023.

0

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Kapsulna kolekcija Diesel x Durex proslava je zajedničkog uvjerenja brendova u demokraciju, izbor i 'sex positivity', a u Dieselove trgovine stiže 28. travnja 2023. godine

Predstavljena na reviji Diesel kolekcije pod kreativnom palicom Glenna Martensa za jesen/zimu 2023/2024., postavljena je uz brdo od 200.000 Durexovih kutija kondoma. Suradnja Diesel x Durex šalje snažnu poruku Dieselovoj i Durexovoj globalnoj zajednici o individualnoj slobodi, stavljajući temu u prvi plan kulture. Majica kratkih rukava, hoodie, bejzbol kapa i traperice opipljivo su ostvarenje poruke. Ovo je ujedno i prvi put da Durex ulazi u svijet mode s posvećenom kolekcijom.

For Sucsexful Living, drsko poigravanje Dieselovom mantrom – For Successful Living – istaknuto je na odjeći. Siva mélange majica kratkih rukava ima otisnuti novi logo koji spaja legendarne logotipe Diesel i Durex na prsima te frazu For Sucsexful Living preko ramena na leđima. Slični tretmani logotipa pojavljuju se na sivoj mélange majici s kapuljačom.

Par traperica ravnih nogavica od svijetlog ispranog trapera ima crveni natpis For Sucsexful Living niz nogavicu i kombinirani logotip na stražnjem džepu. Posebno izdanje bejzbolske kape izrađene od pamučnog trapera u svijetloplavoj nijansi upotpunjuje isporuku.

Kapsulna kolekcija bit će dostupna u odabranim Diesel trgovinama te na diesel.com, i to po cijenama koje će se kretati od 75 to 225 eura. Kolekcija će biti dostupna i u Dieselovoj trgovini u Zagrebu na adresi Masarykova 17.


VIŠE O TEMAMADieselDurexmodna industrija
Povezano