Kako spavaću sobu pretvoriti u oazu opuštanja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.11.2020.

0

Foto: Ikea

Foto: Ikea

Spavaću sobu jednostavno možete pretvoriti u idealno mjesto za izležavanje vikendom i polagani početak radnog dana

Jeste li spremni za još više vremena i opuštanja u spavaćoj sobi? Jednostavno je možete pretvoriti u idealno mjesto za izležavanje vikendom i polagani početak radnog dana – samo joj dodajte udobne tekstile za krevet, jastuke i poneki udoban i mekan tepih. Ikea ima nekoliko savjeta.
Koji je najbolji način da svoj krevet učinite iznimno udobnim? Mora biti slojevit. Krenite od popluna omiljene boje. Dno kreveta presvucite prekrivačem za krevet kako bi vašim stopalima bilo toplo i udobno. Ne zaboravite na dodatne jastuke za čitanje ili gledanje TV-a u krevetu.
Volite čitati u krevetu? To znači da ne možete bez lampe za čitanje na noćnom ormariću. Odaberite lampu koju lako možete podesiti i povisiti da usmjerite svjetlost tamo gdje je trebate.

Ako vam više odgovara miran i udoban prostor, odaberite boje koje vas opuštaju, i dobit ćete uredan i harmoničan izgled spavaće sobe. Najvažnije je da svoju spavaću sobu pretvorite u prostor u kojem ćete poželjeti provoditi što više vremena.

VIŠE O TEMAMAspavaća sobauređenje domainterijetiIkea
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se