Kako se hrvatski turizam promovira na Expediji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.08.2021.

0

Expedia

Expedia

Aktivnosti Hrvatske turističke zajednice u sklopu ovog projekta provodit će se do kraja rujna, a uključuju izradu posebne landing stranice posvećene Hrvatskoj s display kampanjom

Hrvatska turistička zajednica pokrenula je promotivnu kampanju na Expediji, najvećoj online travel platformi na američkom tržištu koja broji više od 53 milijuna jedinstvenih posjetitelja te koja ima najveći potencijal u daljnjem poticanju turističkog prometa s ovog dalekog, ali za hrvatski turizam vrlo važnog tržišta.
U dosadašnjem dijelu godine s ovog tržišta ostvareno je oko 510 tisuća noćenja što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 318 posto, dok trenutno u zemlji boravi preko sedam tisuća američkih turista.
Aktivnosti Hrvatske turističke zajednice u sklopu ovog projekta provodit će se do kraja rujna, a uključuju izradu posebne landing stranice posvećene Hrvatskoj s display kampanjom kojom se garantira ostvarenje više od šest milijuna impresija, dok dodatnu vrijednost projektu osigurava i avioprijevoznik United Airlines koji svim turistima nudi niz letova s cijelog područja SAD-a prema Hrvatskoj i čije će sudjelovanje u projektu osigurati dodatnih dva milijuna impresija.

VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamExpedia
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se