Evo kako se brzo riješiti prištića!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 09.09.2015.

56

BIOMEDIS - 100% prirodna kozmetika

BIOMEDIS - 100% prirodna kozmetika

Jako je važna briga o redovitom čišćenju lica kod mlade kože, naročito nečiste. Zato neka prvi susret sa kozmetikom, kremicama, tonikom i pilingom bude prirodan!

Malo koji tinejdžer nema problema s prištićima zbog čega im slabi samopouzdanje i zbog čega im se često ne izlazi van u društvo. Pomozite svom djetetu da se riješi prištića u kratkom vremenu uz pomoć seta proizvoda za njegu problematične kože iz Biomedisa.

"Jako je važna briga o redovitom čišćenju lica kod mlade kože, naročito nečiste. Zato neka prvi susret sa kozmetikom, kremicama, tonikom i pilingom bude prirodan, nježan i zdrav! A to je prirodna linija zdravih proizvoda BIOMEDIS" - savjetuje g. Sediković iz Biomedisa.

BIOMEDIS set za njegu problematične kože čine Tonik za čišćenje i njegu lica i Krema za njegu problematične kože koji unutar 15 dana pomažu da se vaš tinejdžer riješi prištića. Organski proizvodi BIOMEDIS ne sadrže parabene, kortikosteroide, umjetne boje i umjetne parfeme tako da su potpuno sigurni za njegu kože Vašeg djeteta.

BIOMEDIS Krema za njegu problematične kože

Svježa i prirodna BIOMEDIS Krema za njegu problematične kože sa korijenom gaveza, nevenom i zeolitom je lagana i hidratantna krema napravljena na potpuno prirodnoj bazi, bez kortikosteroida, parabena, umjetnih boja i umjetnih parfema te je prilagođena svim tipovima oštećene i problematične kože. Idealna je i kao podloga za šminku.

•    Za njegu oštećene i problematične kože
•    Pomaže pri regeneraciji stanica kože. Blagotvorno djeluje na problematičnu kožu te doprinosi zdravijem izgledu kože
•    Ima antiseptičko i umirujuće djelovanje
•    Sadrži zeolit i polifenol, prirodne antioksidante koji štite stanične membrane, sprječavaju oštećenje proteina i uljnih stuktura kojima je koža bogata te reguliraju ph kože
•    Pomaže pri jačanju kapilara, regulira apsorpciju
•    Hidratizira i omekšava kožu
•    Aktivira funkcije kože, osvježava, pročišćuje i obogaćuje kožu, regulira rad lojnih žljezda i poboljšava mikrocirkulaciju

BIOMEDIS Tonik za čišćenje i njegu lica

Biomedis

Biomedis

Ovaj tonik čisti i njeguje kožu lica i vrata potpuno prirodnim organskim sastojcima. Gel crvenih algi potiče stvaranje kolagena, povećava elastičnost kože i ima antimikrobno i regenerativno djelovanje. Gel aloe vere regenerira, vlaži kožu i djeluje protuupalno. Eterično ulje Smilja je broj jedan za regeneraciju kože, a pozitivno će djelovati i na prištiće.

BIOMEDIS proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže kortikosteroide, parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse. Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u fitoterapiji i homeoterapiji starija je od 150 godina.

A za mame u  ponudi imamo Ultra hidratantnu kremu 24/7, Hranjivu noćnu kremu, Ultrabogatu kremu protiv bora, Hidratantni serum protiv bora, Serum za njegu kože skone celulitu... Cjelokupnu ponudu svježe prirodne organske kozmetike možete vidjeti na www.biomedis.eu.

Gdje kupiti svježu organsku kozmetiku BIOMEDIS?

BIOMEDIS proizvode potražite u bolje opskrbljenim ljekarnama ili na našoj službenoj web stranici www.BIOMEDIS.eu. Dostava je unutar 24-48 sati i potpuno je besplatna.

> Pratite svježe vijesti i na Facebooku


VIŠE O TEMAMAprištićičišćenje licanjega licauklanjanje prištićaBiomedisprirodna kozmetika
Povezano