Kako pronaći svoj stil? Ovo su 3 glavna koraka

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 14.04.2020.

0

Ilustracija. Foto: DKNY

Ilustracija. Foto: DKNY

Ako imate poteškoća s pronalaženjem svog vlastitog stila, ništa zato - stižemo vam u pomoć s tri ključna savjeta!

Ako dosta razmišljate o vlastitom stilu, niste sigurni kakav je ili želite ga promijeniti, ostanite s nama. Donosimo 3 glavna koraka koja vam mogu poslužiti kao dobri savjeti.

1. Inspiracija

Prije svega, dobro je temeljito promisliti o tome što želite. Savjetujemo vam da posjetite modne blogove djevojaka i žena koje nose high street modu. Tamo ćete naći komade koje su i vama dostupni. Izaberite dva-tri bloga koja vam se najviše sviđaju i dobro promislite zašto je to tako. Sviđa li vam se ženstvenost, sportski look, casual look, poslovni stil? Čemu najviše naginjete? Što najviše odgovara vašoj osobnosti? Što će se najviše uklopiti u vašu svakodnevicu?

2. Isprobavanje

Sada kada znate što vam se sviđa, isprobajte to! Pokušajte kopirati neke modne kombinacije, iskombinirati svoju odjeću tako da odgovara stilu koji želite ili se jednostavno uputite u shopping i nabavite komade koje ćete s veseljem nositi. Za kupovinu je dobro napraviti popis komada koji odgovaraju onome što želite i koji će se moći dobro međusobno kombinirati. Dakle, unaprijed osmislite kombinacije koje želite.

3. Vaši osjećaji i stav

Najvažniji savjet je da nikako nemojte zanemariti svoje osjećaje. Razmislite u čemu se osjećate najugodnije i što vam je najpraktičnije. Dobar je savjet i da postepeno idete prema promjeni looka. Primjerice, ako biste se voljeli oblačiti ženstvenije, a uglavnom nosite casual, isprobajte visoke pete na svoju casual kombinaciju ili uklopite suknju u nju. Male promjene tako će lako dovesti do onih većih.

VIŠE O TEMAMAmodni savjeti
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se