Kako odabrati pravu podlogu za šminkanje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.01.2013.

26

Ilustracija | Foto: Catrice

Ilustracija | Foto: Catrice

Svaki dobar make-up počinje nanošenjem podloge. Osim što će ukloniti sve nedostatke na licu, spriječiti kožu da se masti i sjaji, učinit će make-up postojanim i dugotrajnim.

Puderi za lice nezaoibazan su dio svakog make-upa, a njegova upotreba postala je svakodnevna. Od vremena kada su ga kupovale i koristile naše bake, pudere danas možemo pronaći u raznim varijantama i prilagoditi ga sebi. O njegovoj strukturi ovisi efekt koji želimo postići. Osim njegove najvažnije značajke da prekrije nedostatke na koži lica, nanošenjem pudera koža bi trebala izgledati zdravije i čvršće.
Postoji nekoliko vrsta pudera na tržištu. Tonirane kreme idealne su za žene kojima ne treba puno prekrivanja. Takve kreme njeguju vašu kožu, pružaju joj hidratizaciju cijeli dan, a ujedno je malo toniraju i daju lijep izgled. Puder u spreju se lako nanosi i dobar je za sve tipove kože. Idealan je za stariju kožu jer se nanošenjem ne stvaraju bore te tako koža izgleda zdravija i mlađa. Tekući puder najdraži je izbor većine žena jer se lako nanosi i dostupan je u gotovo svim drogerijama. Koristi se u gotovo svim prigodama i može se prilagoditi svim tipovima i zahtjevima kože. Jedan od najprodavanijih pudera je onaj koji dolazi u tekućem obliku, ali nanošenjem se stvara efekt pudera u prahu. Odlikuje ga jednostavna aplikacije, ali i činjenica da nakon njega ne trebate dodatni puder u prahu.

 
U svim Kozmovim drogerijama u srijedu 16. siječnja pronaći ćete veliki izbor pudera za lice na popustu od 30 %.

VIŠE O TEMAMApuderi za licepodloga za make-upšminkanjeKozmotonirane kremehidratizacijatekući puderipuderi u prahupuder u spreju
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se