Kako oblikovati, iscrtati i popuniti obrve korak po korak

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.03.2018.

20

Foto: Screenshot | Xenia Make Up TV, YouTube

Foto: Screenshot | Xenia Make Up TV, YouTube

Iako žene vrlo često zanemaruju obrve, to nebi trebale činiti budući da one uvelike odlučuju o izrazu lica. Pogledajte hit-tutorial iza kojeg stoji Xenia Make Up TV.

Ravne ili zaobljene, guste ili iscrtane, obrve svakom licu daju karakter, uokviruju i ističu oko. Iako žene vrlo često zanemaruju obrve, to nebi trebale činiti budući da one uvelike odlučuju o izrazu lica. Poželjno je da obrva počinje točno iznad unutrašnjeg, a završava koji milimetar iza vanjskog kuta oka te da bude u lagano izvijenim lukom s blagim usponom i najvišom točkom iznad vanjkog kuta oka. Oblik obrva ovisi i o trendovima.
Nekada su se nosile izrazito tanke obrve, a danas su u trendu nešto deblje obrve. Ipak trendove ne bi trebali slijepo pratiti jer neki trendovi ne prate proporcije lica pojedinih žena. Naime, trendovi se mjenjaju, a jednom stanjene obrve i promjenjen oblik teško se može vratiti u prvobitno stanje. Pogledajte hit video tutorial koji nam donosi Xenia Make UP TV i otkrijte tajnu kako oblikovati savršene obrve.

VIŠE O TEMAMAXenia Make Up TVobrvemakeup tutorial
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se