Kako nositi maskaru u boji? 5 savjeta stručnjakinje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.01.2021.

0

Foto: Avon

Foto: Avon

Možete je nositi i tijekom dana, pa i na posao. Kad se odlučite za maskaru u boji, otvorit će vam se jedan novi svijet mogućnosti

Avonova Beauty trenerica Maria Santini podijelila je nekoliko savjeta kako nositi maskaru u boji i dodati zanimljivu dubinu svom pogledu. Možete je nositi i tijekom dana, pa i na posao. Kad se odlučite za maskaru u boji, otvorit će vam se jedan novi svijet mogućnosti:
1. Samo na donje trepavice, dok ćete na gornje nanijeti tradicionalnu crnu. Idealan pristup za sve one koji vole postepeno isprobavati nove stvari.
2. Samo na vrhove gornjih trepavica, nakon što ste prethodno nanijeli sloj crne maskare. Ostavlja zanimljiv efekt koji je prikladan i u formalnim prigodama.

3. Na cijele trepavice: gornje i donje, pa čak i u kombinaciji s izvučenom linijom olovke za oči u boji, uz gornju liniju trepavica. Za sve one koji ove godine žele vidjeti dramu jedino na svojim očima: „Samo jako ili nikako!” Avon True Diamonds olovka za oči jednostavno će definirati oči i dodatno naglasiti maskaru u boji.

4. Dvobojno, na način da jednu boju maskare nanesete na gornje trepavice, a drugu boju na donje trepavice. Usudite se poigrati bojama, zašto ne?

5. I na kraju, koja boja za koju nijansu očiju? Ako imate plave oči, plava ili ljubičasta maskara dodatno će istaknuti vaš plavi prodoran pogled. Ako si zelenooka, savršeno će ti pristajati kontrastna ljubičasta maskara. Dok će smeđe oči najbolje istaknuti plava ili zelena maskara.

VIŠE O TEMAMAMaria SantiniAvonmaskara
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se