Kako Lapidarium unikatnim nakitom slavi ljepotu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.12.2021.

0

Silvio Hrnčir za Lapidarium

Silvio Hrnčir za Lapidarium

Lapidarium, mala zagrebačka radionica čarolije, donosi nam savršen prikaz toga kako srebro, zlato, detalji od bisera, koralja i dragog kamenja komplimentiraju ljepotu

Poseban osjećaj, umjetnost, priča, ukras, energija, komunikacija, uspomena, savršeni začin, idealan poklon, sve to u sebi nosi jedan komad nakita. Ako je k tome unikatan, izrađen rukama autora u radioni s desetogodišnjom tradicijom, tada nam na pamet padaju umjetnička djela zlatarnice Lapidarium.
Lapidarium, mala zagrebačka radionica čarolije, donosi nam savršen prikaz toga kako srebro, zlato, detalji od bisera, koralja i dragog kamenja komplimentiraju ljepotu i upečatljiv dojam žene koja ga nosi. A svaku ženu posebne emocije vežu za njen nakit. Intiman je to i strastven odnos, baš kao u svakoj ljubavi. Ima tu romantike, fizičke privlačnosti, nježnosti, erotike, odricanja na neko vrijeme pa ponovne predanosti. Zato imamo savjet za sve koji su u potrazi za idealnim poklonom: ukoliko ne znate što učiniti da biste ženu iznenadili i usrećili tako da zauvijek pamti birani trenutak, odaberite dobar komad nakita.
Inspirirana suncem, simbolom beskonačnosti, kolekcija Sole akademskog kipara Silvia Hrnčira, asocira na unutarnji sjaj, toplinu koja obasjava jedinstveni stil dame koja ga nosi.

Kolekcija: Vatra, Koralj, Dizajn: Mario i Hana Nokaj

Kolekcija: Vatra, Koralj, Dizajn: Mario i Hana Nokaj

Ništa neće doprinijeti zavodljivom osjećaju, podsjetiti na sretne trenutke ljeta, na slobodu poput koralji. Nakit je to koji se voli, čuva i prelazi s generacije na generaciju. Takvim poklonom nećete usrećiti jednu, već sve žene koje će ga sa zadovoljstvom nositi u ime nasljeđa i emocija koje baštine.     

Božanska maslina muza je kolekcije stvorene u suradnji s umjetnicom Marom Borović, čija čistoća i nenametljiva ljepota savršeno ističu bezvremenski šarm i eleganciju žene koja nosi nakit Marinog potpisa u svakoj prigodi. Kolekcija Maslina, poput svoje muze, simbolizira odanost i vjernost, vječnost i pobjedu.

Kolekcija Maslina, Srebro s žutom pozlatom, Dizajn: Mara Borović za Lapidarium

Kolekcija Maslina, Srebro s žutom pozlatom, Dizajn: Mara Borović za Lapidarium

Kolekcija Ginko izrađuje se prema dizajnu umjetnice Irineje Ćubele koja iznimnu formu listova ovog stabla fino prenosi na plemenite metale stvarajući poseban, romantičan i uvijek prikladan nakit.

VIŠE O TEMAMAnakitnarukviceogrlicezlatarna LapidariumSilvio Hrnčir
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se