Kako jeftino preurediti dom uz novitete iz JYSK-a

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.08.2022.

0

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Nemate na raspolaganju velik budžet, a rado biste preuredili dom? Otkrivamo kako to možete odraditi na jednostavan način, i to uz novitete iz ponude JYSK-a.

Kada razmišljamo o osvježenju svojih domova, na pameti su nam zanimljivi i cjenovno prihvatljivi komadi namještaja, koji trebaju biti toliko maleni i praktični da ih se lako može smjestiti u svaki prostor.

Postupak je puno lakši kada razmislite unaprijed o stvaranju male, ali značajne promjene u domu koja ne zahtjeva veće radove, napravite listu i potom krenete u nabavku.
Kako bismo vam olakšali potragu u nastavku donosimo par zanimljivih ideja kojima ćete jednostavno unijeti promjene u svoj dom.

JYSK je ovog ljeta predstavio svoj novi asortiman malenog i višenamjenskog namještaja i dekoracija koji se uklapa upravo tamo gdje osjećate da nešto nedostaje vašem prostoru.

JYSK

JYSK

Predstavljeni komadi su modernih linija te zanimljivih boja, materijala i oblika. "Vjerujem da raznolik izbor dobiva sve više pažnje u dizajnu interijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se ubaciti nove i nešto veselije tonove u sklopu detalja – a manji namještaj jednostavan je način da unesete promjenu u svoj dom. U isto vrijeme, radili smo i kombinacije s neutralnim tonovima kao što su bijela i bež s nekoliko detalja u crnoj kako bismo zadržali smirenu skandinavsku estetiku", kaže Rikke Høst Moustgaard, voditeljica asortimana u JYSK-u.

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Zidni ormarić MALLING pokazao se punim pogotkom tako da je od sada dostupan i u novoj zagasito plavoj nijansi koji se može iskoristiti kao jednostavan način za osvježenje kupaonice, kuhinje ili blagovaonice.

JYSK

JYSK

Još jedan novi i trendovski komad namještaja je pomoćni stolić ARCH, koji svojom tamnom, bordo bojom i okruglim oblicima svakako privlači pozornost i lako se kombinira s dekoracijama.

Efektnu  promjenu, ukoliko tražite jednostavniju estetiku, postići ćete sa stolićem HALBY u boji pijeska. Ovaj komad namještaja dodatno je zanimljiv zbog svoje funkcionalnosti obzirom da ga je izuzetno lako premještati iz sobe u sobu. Ovo je savršen komad namještaja za stan, gdje može funkcionirati kao stolić za kavu, kao noćni ormarić ili kao namještaj pogodan za ulaz u stan.


VIŠE O TEMAMAJYSKnamještajuređenje domainterijeriormarići
Povezano