Kako jeftino obnoviti garderobu? Uz ovih 6 savjeta baš sve je moguće!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 06.11.2018.

4

Ilustracija | Foto: Longchamp

Ilustracija | Foto: Longchamp

Često nemamo dovoljno novaca da si kupimo sve što poželimo, no postoje neki trikovi koji će vam omogućiti da obnovite svoju garderobu svake sezone

Šest savjeta kako ne potrošiti previše novaca tijekom šopingiranja je tu. Krenimo!

1. Osnovni komadi svake garderobe

Osnovni komadi su oni koji se dobro kombiniraju sa svima drugima u vašem ormaru. Na primjer, odlične traperice, bijela majica ili bež dolčevita. Ako budete ulagali novce u te stvari, uvijek ćete imati što nositi. Osim toga, ti se komadi i međusobno mogu dobro kombinirati.

Kada idete u kupovinu, uvijek razmišljajte o tome hoćete li moći neki komad nositi s onime što imate u ormaru. Osnovni komadi vam u tome mogu pomoći.

2. Second-hand dućani i outleti

Danas je IN posjećivati second-hand dućane. Razlog su tome i visoke cijene odjeće, niske plaće i sveprisutna ljubav prema retro stvarima. Osim toga, u hrpi neugledne odjeće možete pronaći i pravi dragulj, čak i markiranu odjeću. Dobro ih je posjetiti kada dobiju novu kolekciju.

Ouleti, pak, prodaju odjeću iz starih kolekcija, no ona nikad nije bila nošena. U njima možete pronaći brandiranu odjeću po povoljnim cijenama.

3. Kupovina preko interneta

Čime se, osim očiglednog, razlikuju internetska kupovina i ona klasična? Na internetu uvijek imate dio odjeće koja se prodaje s popustom! Ako vam je budžet ograničen, idite na internet! Osnovne komade tamo uvijek možete naći s popustom.

4. Instagram

Da, i na Instragramu brendovi reklamiraju svoju odjeću, često i po jeftinijoj cijene nego što biste je našli u dućanu.

5. Rasprodaje između sezona

Nemojte kupovati odjeću čim dođe u dućane, već pričekajte rasprodaje! One će brzo doći, za ovu sezonu već u prosincu. Često ćete po cijeni jednog komada moći kupiti njih dva!

6. Razmijenite odjeću s prijateljicama

U ormaru sigurno imate odjeću koju ipak ne želite nositi, a vaše prijateljice isto. Zašto ju ne biste razmijenili? Tako besplatno možete dobiti komad koji će vas oduševiti!


VIŠE O TEMAMAsecond-hand dućanioutlet centrimodni savjetisniženjapopustikupovina preko interneta
Povezano