Kako je Alber Elbaz 'presvukao' kultne Lancômeove maskare

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.06.2013.

1

Slavni Alber Elbaz prenio je svoju jednadžbu radosnog luksuza u svijet make-upa i presvukao četiri kultne i najprodavanije Lancômeove maskare za nadolazeće ljeto

Alber Elbaz zauzeo je svoje mjesto među današnje velike suvremene dizajnere. Rođen je u Maroku, a odrastao je u Izraelu. Studirao je u Sjedinjenim Američkim Državama i počeo raditi u New Yorku prije nego je podijelio svoju genijalnost sa jednom od legendarnih pariških kuća: Guy Laroche 1997., Saint Laurent Rive Gauche godinu dana kasnije, a proteklih deset godina kući Lanvin.
Četiri jedinstvene haljine za četiri legendarna Lancôme make-up proizvoda: Alber Elbaz posuđuje svoj nepogrešiv stil najprodavanijim Lancômeovim maskarama na svijetu i novoj paleti sjenila za oči Hypnôse, jedinoj na tržištu s magnetskim aplikatorima. On je tako zamislio neodoljivu limitiranu kolekciju: čisti izraz mode razvijen do najsitnijeg detalja, baš kao što mašna ukrašava kutiju. "Stvarna tema koja se provlači kroz kolekciju su oči", objašnjava on, "i zaobljenost forme. Boce su tako fenomenalno oblikovane da su moja inspiracija. Želio sam stvoriti zaobljene oblike s prizvukom humora".
Hypnôse Doll Eyes, Hypnôse Star, Hypnôse Drama ili jednostavno mitska Hypnôse: svaku maskaru odlikuju njezine jedinstvene posebnosti i dostupne su u posve novoj crnoj nijansi. Sada, zahvaljujući majstorskoj ruci Alber Elbaza, svaka je udahnula couture duh – idealno za kolekcionare! Hypnôse Doll Eyes je prva maskara za trepavice za efekt izgleda poput 'lutke' - za širom otvorene, duže i podignute oči. Odjevena u crvenu haljinu sa srcima, Hypnôse Doll otvara reviju s pravom dozom nevinosti.

Inspiriran svojim must-have maskarama, Hypnôse donosi kompletnu kolekciju za prekrasne oči, uključujući Hypnôse Palette, Lancôme paletu sjenila za oči, koje je također redizajnirao Alber Elbaz u Doll Eyes, Star Eyes i Drama Eyes palete. Svaka paleta nudi drugačije make-up rezultate na vrlo jednostavan način: svježe i prirodne boje za širom otvorene oči s Doll Eyes, chic i elegantnu harmoniju za sofisticirani izgled sa Star Eyes, te napokon, intenzivan i spektakularan efekt sa Drama Eyes.

Paleta u 5 nijansi omogućuje profesionalne rezultate svakoj ženi, zahvaljujući svojoj prilagođenoj tehnologiji doziranja inteziteta, mokroj tehnologiji i magnetskim, visoko preciznim, profesionalnim aplikatorima. Hypnôse također nudi sjajna mono sjenila, opet ukrašena motivima točaka, srca ili zvijezda.


VIŠE O TEMAMAAlber ElbazLanvinLancomemaskaramaskara ta trepavicesjenila za očiLancome Hypnose
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se