Kako izgleda torba koju cure u Zagrebu ovog ljeta obožavaju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.06.2019.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Dizajn Velvet torbe nije podložan modnom trendu, on je univerzalan i primjenjiv svakoj ženi neovisno o profesiji, godinama ili stilu

Postoji pomalo neobjašnjiva i neraskidiva veza između žena i torbi, stoga je cafe Velvet predstavio jedinstvenu torbu koja je već sada postala predmet žudnje brojnih "it djevojaka". Dizajn Velvet torbe nije podložan modnom trendu, on je univerzalan i primjenjiv svakoj ženi neovisno o profesiji, godinama ili stilu.
Svaka torba je individualna i priča svoju priču, svaka torba označena je serijskim brojem od 1 do 50.
Velvet torba

Velvet torba

Velvet cafe ovo ljeto spojio je dvije velike ljubavi svake žene, ritual ispijanja kave i torbu. Upravo Velvet torba limitirana je edicija koja će uvijek sigurno čuvati sve vaše tajne i stvari.

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Kako ova torba može izgledati šik u svakodnevnom životu pokazale su nam vodeće domaće stilistice Ana Nikačević, Barbara Repe, Iva Gradišer i Ivana Pavić koje su Velvet torbu ukomponirale u vlastiti stil odijevanja i modnog promišljanja.

Jedinstvena edicija Velvet torbe dostupna je u cafe Velvetu (Dežmanova ulica 9).

VIŠE O TEMAMAtorbecafe Velvet
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se