Kako (i uz koje proizvode) oporaviti kosu nakon ljeta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.09.2021.

0

Foto: Olival

Foto: Olival

Iako tijekom dva, tri tjedna godišnjeg odmora uglavnom neće nastati nepopravljiva šteta, činjenica je da će se kosa često osušiti i djelovati beživotno

Ljetni dani nesputanih užitaka i bezbrižnosti polako se primiču svom kraju. Čaroliju sunca, mora, mirisa i boja polako mijenjaju radne obveze, pripreme za početak školske godine i uobičajena svakodnevica. Osim lijepih sjećanja, prekrasnih fotografija i svih užitaka koje ljeto donosi, ono ima i onu svoju drugu stranu s kojom se suočavamo nakon povratka.

Iako tijekom dva, tri tjedna godišnjeg odmora uglavnom neće nastati nepopravljiva šteta, činjenica je da će se kosa često osušiti i djelovati beživotno, posebno ako je prije odlaska na odmor bila tretirana agresivnim bojama, da će koža tijela iako preplanula, biti suha i tražiti pojačanu hidrataciju i stoga je vrijeme za pojačanu brigu o kosi i koži tijela kako bi uklonili sve neželjene posljedice uživanja u ljetnim radostima.

S ovim proizvodima vaša kosa i koža tijela će ponovno biti sjajna, hidratizirana i regenerirana.

Posebnu pažnju uvijek posvećujemo odabiru pravog šampona za kosu. Oni prirodni koji neće dodatno oštetiti i iziritirati vlasište najbolji su izbor. Glavni adut Olivalovih prirodnih šampona svakako je jednostavna formulacija. Šamponi su obogaćeni prirodnim eteričnim uljima mente, lavande i ružmarina, a kako ne sadrže SLS, umjetne mirise niti boje pogodni su za često pranje kose jer ne isušuju vlasište. Za oštećenu i suhu kosu posebno sada nakon ljetnih dana preporučuje se Prirodni šampon menta i lavanda koji kosi vraća sjaj, a eterično ulje mente daje osjećaj svježine i poboljšava cirkulaciju u vlasištu.

Olival

Olival

I prije i nakon pranja kose preporučuje se koristiti ulja za kosu. Bogati sjaj i ljepotu kose moguće je postići uz pomoć regenerativnog Avokado ulja za kosu koje sadrži obilje vitamina i esencijalnih masnih kiselina za intenzivnu njegu od korijena do vrhova. Nezaobilazno Kokos ricinus ulje vratit će vitalnost, snagu i sjaj kosi.


VIŠE O TEMAMAšamponi za kosuOlivalnjega kose
Povezano