Kako do svježe i obnovljene kože u samo 10 minuta?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.09.2019.

0

Nivea Sheet maske za lice

Nivea Sheet maske za lice

Kada nanesete Sheet masku na svoje lice, u potpunosti se možete isključiti i uživati u trenutcima mira dok meditirate, čitate knjigu ili samo sjedite u tišini

Uz nove Nivea Sheet maske koje su okupirale cijeli svijet, samo 10 minuta u cijelom danu bit će dovoljno da nahranite i osvježite svoje lice. Rado ih koriste slavne osobe, a o njima pričaju svi društveni mediji. Ne samo da imaju obećavajući izgled već njihovi dragocjeni serumi trenutno uljepšavaju vašu kožu i prilagođavaju se njezinim potrebama. Ovisno o vašoj dobi i tipu kože, možete birati između Nivea Urban Detox sheet, Nivea Urban Skin Radiance sheet, Nivea Q10 Plus C Anti-wrinkle + Energy sheet i Nivea Cellular Volume sheet maske za lice.

Njihova formula pruža vašoj koži intenzivnu njegu poput nježne plahte koja prianja uz svaki oblik lica. U trenutku kada nanesete Sheet masku na svoje lice, u potpunosti se možete isključiti i uživati u trenutcima mira dok meditirate, čitate knjigu ili samo sjedite u tišini. 10 minuta kasnije, Sheet maska spremna je za uklanjanje. Gotovo prozirna maska pruža vašoj koži optimalnu količinu vlage, osvježava ju i  čini zdravijom.

Foto: Nivea

Foto: Nivea

Masku nanesite 2x tjedno na prethodno očišćenu suhu kožu i uživajte u osvježenom izgledu lica! Za posebno rashlađujuću njegu, masku prije nanošenja stavite u hladnjak. Ne koristite na nadraženoj ili oštećenoj koži te izbjegavajte kontakt s očima.


VIŠE O TEMAMAmaske za liceNiveanjega kože licaNivea Sheet
Povezano