Kako cure u Zagrebu nose hlače bez kojih je ljeto nezamislivo

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.07.2021.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Bijele hlače više su od trenda, riječ je o klasiku koji predstavlja jedan od ključnih modnih sastojaka u baš svakoj proljetno-ljetnoj sezoni

Trend je jedno, a klasici nešto sasvim drugo! Ako su denim i kožne jakne simboli jeseni i ranog proljeća, ako je mala crna haljina vječna odrednica jesensko-zimskog dijela godine, onda su o ovom ljepšem, proljetno-ljetnom periodu, bijele hlače nešto što bismo - baš poput bijelih haljina - mogli svrstati u krug neizbježnih komada. Nešto što bi svaka djevojka koja drži do sebe morala imati u ormaru!

I zbilja, bijele hlače iz godine u godinu obilježavaju svaku proljetno-ljetnu street style priču, a mi smo, kao jaku dozu inspiracije, izdvojili nekoliko kombinacija koje i vas mogu nadahnuti na styling koji je lako iskopirati.

Nešto kraće bijele hlače, svejedno od kojeg materijala, komad su koji savršeno prolazi u svim (pro)ljetnim kombinacijama i situacijama, a djevojke na zagrebačkoj špici vole ih kombinirati s bijelim T-shirtovim i topovima te s omiljenim parom sandala. Ravnih ili na visoku petu, svejedno! Svaki izbor je na svoj način zanimljiv i poseban, u što se i sami možete uvjeriti.


Inspirirajte se i uživajte u ostatku ljeta, ali i u nadolazećem prijelaznom periodu. Jer - ovo je modni recept koji traje sve dok traje i vladavina sunca.


VIŠE O TEMAMAženske hlačestreet stylebijele hlače
Povezano