Kako će izgledati doček Nove 2022. godine u Splitu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.12.2021.

0

Foto: Turistička zajednica grada Splita

Foto: Turistička zajednica grada Splita

Osim izvrsnih koncerata, ugostitelji u adventskim zonama pripremaju i bogat gastronomski program kako bi raspjevani i siti dočekali 2022. godinu

Četiri ugostiteljske zone u sklopu Adventa u Splitu osmislile su bogate programe za doček Nove godine. Vodeći se sloganom 'kliknimo na Advent', posjetitelji će imati priliku 'kliknuti' na koncert Pece i Silvije Dvornik u Perivoju, XXS Banda na Cornaru, Thrill banda i TBF-a na Zvončacu, a na Mertojaku pripremaju genijalan Kazetofon party!

U Perivoju će Peco i Silvia Dvornik poznatim domaćim i stranim hitovima uvesti publiku u Novu 2022. godinu. Koncert počinje u večernjim satima, ulaznice su dostupne u sustavu Adriaticket po cijeni do 50 kuna. Odličnu zabavu pripremaju i na Cornaru gdje će goste zabavljati XXS Band. Ulaznice su u prodaji u sustavu Adriaticket po cijeni od 50 kuna.

Na Zvončacu pripremaju bogat program uz Thrill Band koji nastupa od 20 sati, a u 22 sata na pozornicu stiže TBF. Ulaznice po promotivnoj cijeni od 90 kuna dostupne su u sustavu Entrio te u Dancing Bearu na adresi Dioklecijanova 6 ili u Ghetaldusu u City Centru Split.

Mertojak je odlučio svoje posjetitelje na Silvestrovo iznenaditi i organizirati kazetofon party. U pripremi je izvrstan glazbeni program uz DJ-a koji će obuhvatiti najveće hitove 80-ih i 90-ih godina, a ulaz će biti besplatan.

Osim izvrsnih koncerata, ugostitelji u adventskim zonama pripremaju i bogat gastronomski program kako bi raspjevani i siti dočekali 2022. godinu.

Ovogodišnji Advent u Splitu, podsjetimo, odvija se pod sloganom 'Kliknimo na Advent'. Svi građani tako mogu 'kliknuti' uživo s, primjerice, gastronomskom ponudom, kulturnim ili dječjim programom. S druge strane, dio programa prilagođen je digitalnim kanalima kako bi baš svatko mogao vidjeti sadržaj koji ga zanima. Građani tako mogu 'kliknuti na gastro', 'kliknuti na kulturu' ili 'kliknuti na igru', i zajedno pokazati da je advent prije svega osjećaj u srcu, bez obzira na to gdje se nalazili.


VIŠE O TEMAMAAdvent u SplituSplitDoček Nove godine
Povezano