Kako će izgledati adventska čarolija u Opatiji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.11.2021.

0

Foto: Vasja Pinzovski, Turistička zajednica grada Opatija

Foto: Vasja Pinzovski, Turistička zajednica grada Opatija

Prekrasan grad koji raskošnim uređenjem dobiva jedinstven sjaj i ove će godine ponuditi prizore i doživljaje za pamćenje

Zima će Opatiju i ove godine odjenuti u raskošno adventsko ruho. Najromantičniji i najsvečaniji dio godine najbolja je prilika za upoznavanje ove poznate europske destinacije u jedinstvenoj atmosferi. Vrijeme je to u kojem se blagdanska čarolija osjeti u svakom kutku grada i čini svaki doživljaj nezaboravnim.

Stotine tisuća lampica i predivnih dekoracija tijekom Adventa pretvaraju Opatiju u zimsku bajku, zbog čega su kadrovi uređenog grada prošle godine obišli čitav svijet. Uz virtualnu šetnju, koja je lani izazvala ogroman interes, ovogodišnji Advent ponudit će i stvarni dodir s gradom i priliku za uživanje u bogatoj gastronomskoj i zabavnoj ponudi.

Od 26. studenog do 9. siječnja  božićna atmosfera proširit će se već  poznatim lokacijama kao što su Umjetnički paviljon Juraj Šporer i park Sv. Jakova, zatim, park Angiolina, Ljetna pozornica te gradski mrkat (tržnica), ali i nekim novim prostorima – uz lungomare na području od hotela Savoy do Ville Madonna, na terasama hotela Continental, Milenij i Imperial, u kavani Strauss, sve uz prigodnu ponudu hrane i pića.


VIŠE O TEMAMAAdventBožić 2021Opatija
Povezano