Kakav proljetni look: Ne zna se što je bolje, jakna ili suknja!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 14.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Druga subotnja špica u ožujku donijela nam je niz izvrsnih stylinga s daškom nadolazećeg proljeća, a ovaj pred vama definitivno je jedan od najzanimljivijih

Iza nas je i druga po redu subotnja špica u ožujku 2023. Vremenski uvjeti bili su usklađeni s kalendarom - zimsko-proljetni, ali je skoro svaka od kombinacija imala jak pečat nadolazeće sezone. Vidjeli smo novi niz izvrsnih stylinga, a ovaj pred vama definitivno ide u krug najzanimljivijih.

Ova je atraktivna plavuša pokazala da spremno čeka proljetni dio godine te da itekako zna što će sve biti IN u novoj sezoni. Čizme su tu kao podsjetnik na odlazeću zimu, ali sve ostalo podređeno je proljeću.

Nova sezona bit će u potpunosti u znaku trapera. Za denim će vrijediti pravilo - što luđe, to bolje, a ovaj look ide u prilog toj tezi. Atraktivne čizme tako su se našle u kombinaciji s totalno otkačenom traper suknjom, a kombinacija je upotpunjena jednostavnim crnim topom i još jednim velikim proljetnim hitom - predimenzioniranom crnom bomber jaknom.


"Totalno u trendu", "Originalno", "Drugačije", "Top", "Napokon netko drugačiji i svoj" - to su neki od komentara na našem Instagram kanalu na ovu kombinaciju. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankebomber jaknesuknje
Povezano