Kakav kupaći kostim odabrati? Evo što je sve IN

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.06.2022.

0

Bébé Swimwear

Bébé Swimwear

Bébé Swimwear s potpisom influenserice Dunje Jovanić kolekcija je kupaćih kostima koja odiše nevjerojatnom ženstvenošću

Uspješna influencerica i poduzetnica Dunja Jovanić, poznatija na Instagramu kao imfashionbabe, predstavila je svoju novu kolekciju kupaćih kostima u kojima će se svaka žena osjećati sjajno. Njezin je brend već neko vrijeme predmet žudnje mnogih pripadnica nježnijeg spola, a misao vodilja kojom se Dunja vodi je samouvjerenost. Osjećati se dobro u vlastitoj koži, a pritom na sebi nositi komade koji će tu samu misao – savršeno zakružiti.

By Dunja Jovanić

By Dunja Jovanić

Bez obzira pratimo li posljednje trendove, ne postoji ljetovanje bez kupaćeg kostima. Idealni su oni u kojima nam je udobno, a u kojima i lijepo izgledamo dok ravnomjerno upijamo zrake sunca ispod suncobrana, baldahina ili ležeći na toplom pijesku.

Bébé Swimwear

Bébé Swimwear

Aktualna Bébé Swimwear kolekcija obuhvaća različite modele za različite tipove figura, karaktera i stilova. Od klasičnih, bezvremenskih krojeva s neophodnim trendy twist-om, preko rekonstruiranog sportskog bikinija pa sve do sexy monokinija, ovi komadi brzo postaju savršena uniforma za vruće outdoor aktivnosti – plivanje, sportovi na pijesku ili zabava pored bazena.

Bébé Swimwear

Bébé Swimwear

Drugim riječima, Bébé Swimwearje hot-girl-summer-approved priručno sredstvo za samouvjerenost, a ne treba ni podsjećati – samouvjerenost je najprivlačnija stvar na svijetu.


VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiBebe SwimwearDunja Jovanićdvodijelni kupaći kostimi
Povezano