Franka: 'Kad sve ovo završi, mislim da će svatko od nas biti nov čovjek'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.04.2020.

0

Franka Batelić

Franka Batelić

Ovo je naš izbor Frankinih izjava koje su nas motivirale, oraspoložile, inspirirale, i dale nam novu energiju u borbi sa novim životnim izazovima

Ako ste proteklog vikenda bili jedan od 4923 gledatelja koji su pratili drugi veliki Cosmo Insta Live Chat s trenutno najslušanijom hrvatskom pjevačicom Frankom Batelić i radijskom voditeljicom Katarinom Moškatelo na Instagram profilu Cosmopolitana, sigurno imate potrebu podijeliti s drugima sve što ste naučili. Dapače, želite od svake Frankine misli napraviti meme, ili hashtag. Kao i Cosmopolitan koji ju je virtualno ugostio.
Dok je Hrvatska u samoizolaciji zbog koronakrize, Franka je također ostala doma, i prije nekoliko dana na svom Youtube kanalu objavila i spot za novu pjesmu “Nedodirljivi”. Ovaj spot u akustičnoj verziji #ostanidoma snimljen je u njezinom rodnom domu u Rapcu, otkuda se pridružila i na drugom velikom Cosmo Insta Live Chatu, a u ovoj emocionalnoj izvedbi, Franka svira i klavir, dok je njezin brat Nikola prati na gitari i kao prateći vokal. Glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Nenad Ninčević. Pjesmu je s bratom Nikolom, izvela kao iznenađenje za sve svoje fanove i sve one koji su pratili Cosmo Insta Live Chat!
Ovo je naš izbor Frankinih izjava koje su nas motivirale, oraspoložile, inspirirale, i dale nam novu energiju u borbi sa novim životnim izazovima.

"Kada sve ovo završi, mislim da će svatko od nas biti nov čovjek"
- tom mišlju je Franka poručila svojim fanovima da svaka kriza donosi i nešto dobro, komentirajući ova “nezahvalna vremena u pandemiji koronavirusa COVID-19”, kako je rekla Katarina Moškatelo. I doista, samoizolacija, rad-od-kuće, sve su to velike lekcije s kojima se suočavamo, za sve, pa tako i za Franku. Jedva čekamo što će nam donijeti Franka nakon krize - još bolji, još kreativniji novi album? Gdje se može prednaručiti? Kupujemo!

Franka

Franka

"Svaki neuspjeh je tu da nas nauči nečemu", kazala je Franka, i dodala: "U to stvarno vjerujem. To je nešto što sam naučila s godinama, i što sam naučila samu sebe: da je neuspjeh zapravo dobra stvar. I ja puno razmišljam, i preispitujem se, ali mislim da toga nema, ne bismo napredovali, i ne bismo bili bolji!"

Kada ju je Moškatelo pitala kako se nosi sa slavom i tisućama obožavatelja, Franka je rekla da misli da "nitko sebe ne doživljava kao neku zvijezdu", pa tako niti ona, te dodala kako je još uvijek u strahu prije svakog nastupa: "Svaki puta kada nešto snimim, uvijek se pitam je li to dovoljno dobro, i uvijek se preispitujem".

"Predivna, lijepa, divna, genijalna” komentirali su fanovi koji su pratili chat – “…a tako skromna. Zato te i volimo, Franka!"

Katarina je Franku pitala kako to da se u jednom trenutku isključila sa scene, manje bila prisutna na društvenim mrežama i medijima, na što je Franka rekla:“Bilo je puno razloga, sve se nekako nakupilo, i kod mene je došlo do te pauze, ali da je nije bilo, tko zna da li bih ja bila ovdje i tko zna da li bih surađivala sa svim genijalnim ljudima s kojima sada surađujem. Stoga, ja sam zahvalna na svojoj pauzici, i mislim da je dobro raditi pauze.”

To je savjet koji je Franka dala svojim fanovima, i svim onima koji se žele baviti glazbom, ili bilo kojom drugom karijerom u životu. “Nikada na treba odustati i vjerujte u svoje snove! Znam da zvuči 'lame', ali tako je!”


VIŠE O TEMAMAFranka BatelićCosmopolitanKatarina Moškatelo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se