JYSK predstavio novu kolekciju za uređenje interijera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.09.2021.

0

Foto: JYSK

Foto: JYSK

Danas je JYSK je ugostio novinare i influensere diljem Europe na online eventu na kojem su predstavili novitete za uređenje doma

Koji blagovaonski stol odabrati a koji je kuhinjski pribor 'in'? Što je sve potrebno za uređenje spavaće sobe? To su bile samo neke od tema za uređenje interijera koje je JYSK predstavio tijekom 45-minutnog streama uživo novinarima i influencerima diljem Europe.

S posebno osmišljenog studija u središtu Kopenhagena, JYSK je online sudionicima približio kako koristi trendove u razvoju asortimana i kako radi na tome da tvrtka postane još održivija.

"Biti u trendu i pri tome biti održiviji ide ruku pod ruku. Želimo osigurati da naši proizvodi uvijek odgovaraju potrebama i očekivanjima naših kupaca. Također želimo učiniti sve što možemo kako bismo osigurali da naši proizvodi postanu održiviji. Uz predstavljanje nekih od naših sjajnih noviteta, to je naša glavna poruka ovog druženja", objašnjava Rikke Blæsild, Voditeljica asortimana i dizajna u JYSKu, koja je predstavila trendove i nove proizvode.

Foto: JYSK

Foto: JYSK

"Cilj JYSKa je integrirati održivost u sva relevantna područja našeg poslovanja. Želimo to osigurati na vrhunskoj razini, što znači da smo spremni učiniti i više od dijela odgovornosti koja nam pripada po pitanju  borbe protiv klimatskih promjena, prodaji proizvoda od odgovornih sirovina i smanjenju ambalaže i otpada. Za to je potreban angažman cijele tvrtke, a mi smo definitivno na dobrom putu, iako je važno biti svjestan da je to dug put”, pojasnio je Rune Jungberg Pedersen iz JYSK-a.


VIŠE O TEMAMAJYSKnamještajuređenje domainterijeri
Povezano